2777
2789

🙄

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امار میگیری ؟🧐

خب سوالت بگو

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤

بستگی داره که خودت چجوری آدم پر اضطرابی هستی؟ هرروز اینجوری میشه؟ وقتی سرگرمی یادت میره و درد نداره؟ تپش قلب داری؟ وقتی درد داره دردش طولانیه؟ یعنی مثلا مسکن میخوری ۴،۵ساعت آرومه بعد رفتن اثر قرص ددباره میاد....

میگم اینا نشانه سردرد عصبیه آیا؟

هزار مدل داره

مال من شبيه درد سينوس شروع ميشه، يعنى از روى صورتم از بينى و چشم شروع ميشه و عضلات صورتم منقبض ميشه و درد ميگيره، بعد ميزنه به سرم

مال همسرم از شقيقه هاش شروع ميكنه به نبض زدن

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن