2777
2789
عنوان

دوست بد

| مشاهده متن کامل بحث + 6792 بازدید | 52 پست
باورتون نمیشه چه شب هایی بیدار بودم تا صبح و بجای ایشون و حتی خواهرش توی دانشگاه امتحان دادم، خودمو ...

حق ما این نبود

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این به بعدم با کسی صمیمی نشین چون شرایط بعد از دوره دانشجویی حساس تره و بیشتر میتونن بهتون ضربه ب ...

اون قدر تجربه گرفتم تو این قضایا که اصلا قیدشو زدم🤣

فقط در حد تفریح و اینا اگه باشه همراهی میکنم

تو همین دانشگاه با یه نفر اوکی بودم هر وقت بهش میگفتم بریم جایی میپیچوند بهونه میورد ولی با اون یکی دوستش حتی شبم میرفت بیرون حتی نمیدونست کجا میره ولی قبول میکرد ولی من میگفتم هزار جور بهونه میورد

یه بار ازش خواستم به جام حضور بزنه جوابمو نداد فرداش پیام داد معذرت خواهی کرد که نمیتونست بره بعد سریع گفت میتونی برام فلان کارو کنی؟😐😐😐 یه بارم از دوست پسرم(همکلاسی ایم) خواست براش یه پروژه انجام بده از کلاس خودش زد تا کار اونو انجام بده بعد فهمیدم این فقط وقتی از من چیزی میخواد یاد من میفته

ولی خب خیلی تنها شدم دلم میخواست حداقل یه دوست پایه داشتم 

۱۰۰۰ تا زالو به جون ادم بیفتن و خونشو بمکن از دغل دوستای این دوره بهتره 

اره والا یعنی بخدا خیلی ادم میشناسم ک همین رفیقا زندگیاشونونابودکرده 

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
اون قدر تجربه گرفتم تو این قضایا که اصلا قیدشو زدم🤣 فقط در حد تفریح و اینا اگه باشه همراهی میکنم ...

من ۳۸سالمه سنم از شما ها احتمالا بیشتر باشه و بیشتر زخم خوردم ، واقعا میخواین ضربه نخورین رو ندین و بی تعارف باشین ، چون این دوستان مثل زالو وقتی بچسبن در نمیان وقتی سیر بشن دیگه نمیچسبن 

من ۳۸سالمه سنم از شما ها احتمالا بیشتر باشه و بیشتر زخم خوردم ، واقعا میخواین ضربه نخورین رو ندین و ...

خیلی برام اهمیتی نداره دیگه

درسته بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم میگم یه نفر نیست باهاش برم بیرون خواهرم ندارم ولی خب بهتر از اعصاب خوردی تو دوستیای مسخرس 

و اینم فهمیدم بهترین دوست آدم همسر آدمه

حالا اگه کسی باشه مناسب باشه در صورتی که حد و حدود رعایت بشه برای تفریح و وقت گذروندن خوبه وگرنه صمیمیت با غریبه به نظرم بی معنیه و اشتباه محض دیر یا زود خودشو نشون میده 

من موندم کدوم منگلی اونو گرفته بعد نشناخته میگفت یه هفته قبل عقد همه چیو ب نامم زده بعد عقد کردیم دی ...

باورتون میشه ماشین شوهرم رو با اجازه و بی اجازه گاهی وقتا میاوردم ،که خانم رو بیرون ببرم ، همیشه با روداری ازم میگرفت و حق نداشتم با ماشین خودم راننندگی کنم ،هر بار به یه بهانه و با پر رویی میگرفت ، ماشینی که تنها سرمایه شوهرم بود . بیرون میبردم اجازه نداشتم خودم رانندگی کنم، هر وقت هم ماشین نداشتم اصلا با من کاری نداشت ، اگه من روم نشه بگم نمیدم ماشین ،ایشون نباید شعورش برسه و مراعات کنه 

خیلی برام اهمیتی نداره دیگه درسته بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم میگم یه نفر نیست باهاش برم بیرون خوا ...

واقعا نشون میده بدم نشون میده ،طوری که برای همیشه از دوستی پشیمون بشین ،هیچ کس بهتر از همسر و خانواده درجه یک ادم نیست حتی اگه دور از جون بد دنیا باشن

خیلی برام اهمیتی نداره دیگه درسته بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم میگم یه نفر نیست باهاش برم بیرون خوا ...

منم همیشه همین رویکرد رو دارم ولی یه ماه بگذره ،دوباره گول میخورم و میفتم داخل چاه

منم همیشه همین رویکرد رو دارم ولی یه ماه بگذره ،دوباره گول میخورم و میفتم داخل چاه

من یه دوست دیگه هم داشتم خیلی صمیمی بودیم حتی یه پسره اذیتش میکرد خودم با پسره درگیر شدم تهدیدش کردم

به خاطر مشکلاتش گریه میکردم

بعد بهم یه بار حرف بدی زد خودشون مذهبی بودن

عقایدمون فرق داشت ولی هیج وقت دخالت نمیدادم ولی حرفش خیلی بهم برخورد دیگه باهاش قهر کردم

یه بارم خیلی اتفاقی دیدمش سلام علیک کردیم و گفت بهترین کادوی تولدم بود که دیدمت و اینا ولی من سرد برخورد کردم

چند بار به سرم زد بهش زنگ بزنم دلم تنگ میشد واسه اون روزامون ولی خودمو کنترل کردم الان شمارشم ندارم