سلام نی نی سایتی های عزیز ،خواهرای گلم بدترین زخمی که از دوستتون توی زندگی تون خوردین چی بوده ؟ من یکی از دوستام خیلی از دستش ناراحتم و دوست ندارم دیگه هیچ وقت ببینمش .خیلی بهم زخم زده
من یه دوست دیگه هم داشتم خیلی صمیمی بودیم حتی یه پسره اذیتش میکرد خودم با پسره درگیر شدم تهدیدش کردم ...
حرمت ها وقتی یکبار شکسته بشه گند میزنه به اعصاب و روان ادم ، واقعا این شرایط دیگه ادم توی اون دوستی امنیت روانی نداره و هر لحظه فکر میکنه قراره بهش توهین بشه یا از ارامش و سادگیش سو استفاده بشه ،خواهشا باهاشون ادامه ندین ،من خیلی این شرایط رو تجربه کردم ،کسی که یک بار حرمت دوستی رو بشکنه و بی ادبی کنه، قطعا تبدیل میشه به کار همیشش ،بذارین بار اول و اخرش باشه که مرتکب بی ادبی میشه ، این جوری ارزش خودتون رو بالا میبرین
من یه دوست دیگه هم داشتم خیلی صمیمی بودیم حتی یه پسره اذیتش میکرد خودم با پسره درگیر شدم تهدیدش کردم ...
شوهرم همیشه میگه جمله معروفی هست که یک نخ سیگار هزار تومنی گند میزنه به بوی ادکلن ۵۰۰هزار تومنی ،یه همچین چیزی ، حالا حکایت این دوستی ها هم همینه دیگه ارزش ادامه دادن نداره و برای همیشه بوی بد میده