2777
2789
عنوان

دوست بد

| مشاهده متن کامل بحث + 6792 بازدید | 52 پست
من یه دوست دیگه هم داشتم خیلی صمیمی بودیم حتی یه پسره اذیتش میکرد خودم با پسره درگیر شدم تهدیدش کردم ...

حرمت ها وقتی یکبار شکسته بشه گند میزنه به اعصاب و روان ادم ، واقعا این شرایط دیگه ادم توی اون دوستی امنیت روانی نداره و هر لحظه فکر میکنه قراره بهش توهین بشه یا از ارامش و سادگیش سو استفاده بشه ،خواهشا باهاشون ادامه ندین ،من خیلی این شرایط رو تجربه کردم ،کسی که یک بار حرمت دوستی رو بشکنه و بی ادبی کنه، قطعا تبدیل میشه به کار همیشش ،بذارین بار اول و اخرش باشه که مرتکب بی ادبی میشه ، این جوری ارزش خودتون رو بالا میبرین

حرمت ها وقتی یکبار شکسته بشه گند میزنه به اعصاب و روان ادم ، واقعا این شرایط دیگه ادم توی اون دوستی ...

آره همین کارو کردم 

بعضی وقتا به این فکر میکنم اگه خواهر هم سن و سال خودم داشتم چقدر خوب میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوست دیگه هم داشتم خیلی صمیمی بودیم حتی یه پسره اذیتش میکرد خودم با پسره درگیر شدم تهدیدش کردم ...

شوهرم همیشه میگه جمله معروفی هست که یک نخ سیگار هزار تومنی گند میزنه به بوی ادکلن ۵۰۰هزار تومنی ،یه همچین چیزی ، حالا حکایت این دوستی ها هم همینه دیگه ارزش ادامه دادن نداره و برای همیشه بوی بد میده

آره همین کارو کردم  بعضی وقتا به این فکر میکنم اگه خواهر هم سن و سال خودم داشتم چقدر خوب میشد

دقیقا خواهر یه دنیاس ولی اونم گاها گرفتاری هاش زیاد میشه و از هم دور میشیم ولی بازم تار موی گندیدش رو به هزار تا از این دوستا نمیدم