بچه ها من یه خواستگار دارم ۳ ساله باهمیم خانواده ها همه اطلاع دارن جز بابام چون یکم حساسه ، هرچیزی میشه هر کوفتی میشه میگه باید بهم شیرینی بدی یاانتظار داره از رستورانی که میبره حداقل کافه بعدشو که میریم من مهمونش کنم و علنن میگه و اصرااار میکنه! حتی یه روز میگفتم پول همراهم نبود میگفتم بازم اصرار میکرد! یا بهم میگه رانندگی یاد بگیر یه بار بریم بیرون منو شام مهمون کن! من بدم میاد ، درسته دخترم باید خرج کنه اما وقتی خودش بحواد نه که پسری اصرار کنه .. از دید شما عادیه ؟؟
مثل دیگران اصلا😔😔من خودم به خدا خیلی کم توقعم فقط تو ناهار این جاهای خوب میبره اونم به خاطر خودشه عاشق غذاس.. اما خب مناسبتارو فقط میگیره انصافا کادوهاشم بد نیس اما با این اوضاع طلا هم که گرفته بود حتما واسه اینه که میدونه بعدا بهش پس میدم!
بچه ها به خدا سال اول که باهم دوست بودیم چندماه بود باهم بودیم بعد باهم میرفتیم کلاس ، فک کنید از ظهر ساعت ۱۲ میومدم از خونه بیرون (زودتر از تایم کلاس ) بعد تا تایم کلاس شروع شه که ساعت ۳.۴ اینا بود میموندیم تو ماشین مو نمیبرد کافه ای جایی ، میگفتمم گشنمه و واااااقعنم گشنم بود دلم ضعف میرفت خودشو میزد اون راه ، حتی نمیرفت از سوپری یه کیک بگیره یا تعارف کنه