2777
2789
عنوان

به نظرتون عادیه یا من حساسم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 21 پست

ایقد بدم میاد از اینجور مردا 

یکی از دلایلی ک سر کار نرفتم فقط همین بود چون احساس میکردم اگه سر کار برم شوهرم انتظار داره یه سری از مخارجو من ب عهده بگیرم 😤

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها به خدا سال اول که باهم دوست بودیم چندماه بود باهم بودیم بعد باهم میرفتیم کلاس ، فک کنید از ظه ...

اینو گفتی نظرم عوض شد چقدر رو داره😒😒😒

خدایا پناهم باش 😍مراقب پسرم باش😍وآروزهای همسرم رو برآورده کن😍
بچه ها به خدا سال اول که باهم دوست بودیم چندماه بود باهم بودیم بعد باهم میرفتیم کلاس ، فک کنید از ظه ...

با این تعریفایی ک کردی پس خسیسه زندگی با آدم خسیس هم خیلی سخته 

تا حالا باهاش حرف زدی اصلا راجب این مسئله ؟؟؟

با این تعریفایی ک کردی پس خسیسه زندگی با آدم خسیس هم خیلی سخته  تا حالا باهاش حرف زدی اصلا راج ...

نه نزدم .. اگه بگم حتما میاد میگه یه پول ناهارم نمیخوای مهمونم کنی؟ واقعنم زشته روم نمیشه بگم...یه بار بیرون بودیم اومد گفت از بابات پول بگیر برات تیپتو انتخاب کنم!!! مگه من الاغم اخه چشم فقط منتظر بودم تو انتخاب کنی!!!درسته عقد نیستیم انتظاری ندارم لباسی بخره اما حدایی توقعم نباید داشته باشه

نه نزدم .. اگه بگم حتما میاد میگه یه پول ناهارم نمیخوای مهمونم کنی؟ واقعنم زشته روم نمیشه بگم...یه ب ...

چه صبری داری والا 

خوبه خودتم میگی رابطتون جدیه و شاید ازدواج کنین پس شناخت واسه چیه خب تو این مسئله شما مشکل دارین حتما ک نباید بهش بگی ناراحت میشم من حساب کنم بهش بگو یه مرد متشخص نمیذاره خانمش دست تو کیفش کنه و چیزی رو حساب کنه من واسه مناسبتا و چیزی ک خودم دوس دارم دعوت کنم لازم بدونم این کارو انجام میدم اما دوس ندارم طرف مقابلم همچین شخصیتی داشته باشه و بعد از ازدواج هم همینطوره شاید من اصلا نخوام کار کنم فردا از من انتظاری نداشته باشی و اینکه دوست داشته باشم خرج خودم بکنم و این وظیفه توئه ک منو تامین کنی ببین چی میگه