2777
2789
عنوان

طرزتهیه کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 90 پست
نمیدونم من تو ماکروفر میپزم اخه ب دما هم کاری ندارم روشن میکنم فقط و میزارم حرارت از زیر باشه،،،،چند ...

ماکروفر دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم بلد نیستم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دما خیلی پایین باشه پف نمیکنه یه ربع قبل فر رو باید روشن کنی شعله فر رو خودت با چشم نگاه کن هم ...

وای چه سخت شد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
وای چه قشنگ پف کرده چیا زدی؟

۵تاتخم مرغوووو انقدر هم زدم تاپف کرد و  سفت شد 

شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه  

۱لیوان شکر ۲لیوان ارد

بایک قاشق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر یک کوچولووانیل

ماکروفر دارم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم بلد نیستم

چرا بلدی نمیخواد ک بیا ی روز امتحانی ی چیزی درست کن باش قلقش بیاد دستت،،،من کیک ،پیتزا لازانیا توش درست میکنم 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
من درست میکنم خیلی خوب میشه  ۳تا تخم مرغ  ۱.۵لیوان شکر  ۳لیوان آرد  ۱لیوان ر ...

من دستورش رو از یه قناد پرسیدم اون شیرو روغن رو گفت کم بزن,خودشم گفت شیر داغ باشه

چرا بلدی نمیخواد ک بیا ی روز امتحانی ی چیزی درست کن باش قلقش بیاد دستت،،،من کیک ،پیتزا لازانیا توش د ...

اره فک کنم ازفر راحته

همون4 تا تخم مرغ رو بزنم؟دیروز خریدم اینو,دمای فر چقدر باشه از کجا بدونم کفش طلایی شد,فقط کفش کاغذ ب ...

من سه تا تخم مرغ میزنم ولی برای پف کردن کیک این نکاتو که میگم رعایت کن: مواد یخچالی تو مثل شیر و تخم مرغ و...از یک ربع قبل بزار بیرون تا دماش به محیط برسه بعد زرده و سفیده تخم مرغتو از هم جدا کن سفیده رو جداگانه با همزن اونقدر بزن تا مثل برف سفید بشه و ظرفتو کج میکنی نریزه و بزارش کنار...بعدجدا زرده هاتو+وانیل+شیر حسابی با همزن بزن طوریکه کرم رنگ و کشدار بشه و دونه های شکر خوب ت  تخم مرغ حل بشه بعدم که شیررو اضافه کردی و نوبت به آرد که رسید اول الکش کن بعد به موادت اضافه کن +بیکینگ پودرکه حتما یک قاشق مربا خوری پربزن درآخر اون سفیده هایی که کنار گذاشتی رو با قاشق نه با همزن به کیکت اضافه کن یعنی اواخر کارکه آرد و بیکینگ پودر رو زدی زیاد کیکتو با همزن هم نزن وسفیده رو هم اضافه کن و حتما فرتو از یک ربع قبل روشن کن بزار داخلش حدودا سه ربع تا یکساعته می پزه و پفشم خوب میشه...پختی عکسشو بزار🍃🌷