2777
2789
عنوان

طرزتهیه کیک

682 بازدید | 90 پست

سلام خانوما من میخوام واسه دندونی پسرم کیک درست کنم ولی هربار درست کردم پف نکرد چون همیشه تو قابلمه درست میکردم پریروز تو فر درست کردم بازم نشد,قالب کیک خریدم چند تا سوال دارم 

اینکه قالبم بزرگه همون4تا تخم مرغ کافیه؟فرق میکنه با سایز؟دوم اینکه کاغذ روغنی رو فقط کف قالب بذارم یا به دیواره هاشم بکشم که پف کنه؟

چیکار کنم خوب دربیاد,بد باشه آبروم میره نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

چقد بزرگه اگه ۲۲سانت قطرشه تا ۶تخم مرغم میتونی کاغذو فقط کفش بذار

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای خوب پف کنه باید تخم مرغ وخیلی بزنی جوری که پف کنه

چقدر مثلا؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
قالب کیکتو عکس بذارر ببینم  اخه قالب کیک خیلی بزرگم بدردنمیخوره هااا

باشه

کاغذ فقط کفش...تخم مرغتو جدا کن و خوووب هم بزن..در فرو اصلا باز نکن

دماش چقدر باشه؟فرم گازیه

تخم مرغ و وانيل رو حدود ٤،٥ دقيقه هم بزن تا پف كنه و كرمي رنگ بشه 

ارد رو كه اضافه كردي زياد هم نزن فقط در حدي مخلوط بشه با مواد 

دماي موادت با محيط يكي باشه يني قبل از شروع كار مواد رو از يخچال دربيار 

دماي فرت رو درست تنظيم كن خيلي داغ باشه روي كيك ترك ميخوره

در حين پخت هم اصلادر فر رو باز نكن

اينا تجربيات من بود

خدارو شكر صدهزار بار
کاغذ روغنی فقط باید تهش باشه دیواره ها نباید زیاد چرب کرد چون پفش میخوابه من خودم اصن چرب نمیکنم

باشه