2777
2789
عنوان

طرزتهیه کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ و وانيل رو حدود ٤،٥ دقيقه هم بزن تا پف كنه و كرمي رنگ بشه  ارد رو كه اضافه كردي&n ...

دماش چقدر باشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دماش چقدر باشه؟فرم گازیه

ببین ربع ساعت تا بیست دقیقه قبل قبل از اینکه کیکتو بزاری تو فر روشنش کن،،،زیاد داغم باشه هوب نیست،،،فقطم از پایین حرارت ببینه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
قالب کیکت عالیه منم ازاینادارم اتفاقا خوب پف میکنه کیکای من توش اصلاهم نمیچسبه کیک بهش

همون4 تا تخم مرغ رو بزنم؟دیروز خریدم اینو,دمای فر چقدر باشه از کجا بدونم کفش طلایی شد,فقط کفش کاغذ بذارم؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ببین ربع ساعت تا بیست دقیقه قبل قبل از اینکه کیکتو بزاری تو فر روشنش کن،،،زیاد داغم باشه هوب نیست،،، ...

تو چه دمایی,اگه دماش کم باشه پف نمیکنه؟مثلا بذارم تو دمای کم که کم کم بپزه

دمای فر۱۸۰درجه سانتی گراد ۴۰تا۴۵دقیقه

من یه بار پیتزا گذاشتم تو دمای160درجه بعد5 دقیقه رفتم دیدم سوخته

تو گوگل سرچ کن طرز تهیه کیک تولد کوکپد از روی اون درس کن عالی میشه بهت قول میدم

کوکپد؟باشه

نمیدونم من تو ماکروفر میپزم اخه ب دما هم کاری ندارم روشن میکنم فقط و میزارم حرارت از زیر باشه،،،،چند بارم کاپ کیک رو گاز تو قابلمه درست کردم پفش عالی شد 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
۱۸۰ درجه دیگه کیکای من عالیه همیشه

باشه فکر میکنم چون اونروز تو دمای130گذاشتم.پف نکرد

ترسیدم بسوزه,تو45 دقیقه میپزه؟

اگه دما خیلی پایین باشه پف نمیکنه

یه ربع قبل فر رو باید روشن کنی

شعله فر رو خودت با چشم نگاه کن همونطور که شعله گاز قابلمه میزاشتی اینم حدودا باید همونقدرباشه 

شعله خ زیادباشع یهو پف میکنه بعد پفش میخوابه