2777
2789
عنوان

طرزتهیه کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 90 پست
من سه تا تخم مرغ میزنم ولی برای پف کردن کیک این نکاتو که میگم رعایت کن: مواد یخچالی تو مثل شیر و تخم ...

باشه حتما,آرد رو به کدوم اضافه کنم به زرده با شکر دیگه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا تخم مرغ میزنم ولی برای پف کردن کیک این نکاتو که میگم رعایت کن: مواد یخچالی تو مثل شیر و تخم ...

راستی بعد ازشیر روغنم نصف پیمونه یا لیوان می ریزم اما شیر رو دو سوم پیمونه یعنی بیشتر از روغن بریز و اگه دلت خواست پودر کاکائو هم بزنی تو مرحله آردریختن همراه آردت الک کن بریز دمای فرتم ۱۷۵ درجه یا ۳۷۵ درجه خوبه من یه بار فر نداشتم تو پلوپزم پختم خوب شد.

دقیقا منم نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن میزنم

ولی به من گفت تخم.مرغ باید سردباشه 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
باشه حتما,آرد رو به کدوم اضافه کنم به زرده با شکر دیگه؟

اول زرده +وانیل+شکر وقتی کشدار و کرم رنگ شد+شیر

منظورم اینه که حتما اول خوب زرده و شکرو وانیلتو هم بزن تا تغییر رنگ بده و شکرش تو تخم مرغ حل بشه.

اول زرده +وانیل+شکر وقتی کشدار و کرم رنگ شد+شیر منظورم اینه که حتما اول خوب زرده و شکرو وانیلتو هم ...

بعد شیر رو اضافه کن+آرد+بیکینگ پودرودر نهایت سفیده هاتو که همزده بودی و مثل برف سفید شدن ... دقت کن این خوب زدن سفیده وآخرسر ریختنش از نکات مهم پف کردنشه.

برو از رواین درست کن هرحتما عالی میشه من ۵ بار باهاش درست کردم ۲ بار تولد و۳ بار کیک خیس وکشمشی و ر ...

رفتم ولی عضو نیستم چند نفر کیک درست کردن اونارونوشته

بعد شیر رو اضافه کن+آرد+بیکینگ پودرودر نهایت سفیده هاتو که همزده بودی و مثل برف سفید شدن ... دقت کن ...

باشه مرسی عزیزم

راستی کار با خمیر فوندانت رو بلدین؟

ببین زرده سفیده رو که جدا زدی سفیده رو به مواد کیک اضآف نکن اخر سر که همه مواد هم زدی سفیده رو با لی ...

با قاشق میشه؟