2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد از اینا که...

208 بازدید | 10 پست

از اینا که تو اینستا و نی نی سایت اینجوری تایپ میکنن 

شوهرم رفته بودن  فلان چیزو خریده بودن 

برادرم اومده بودن و گفتن که...

طرف شوهرش بهش خیانت کرده بود اومده بود نوشته بود ایشون به من خیانت کردن و ...

خیلی کلاس الکی میزارن اینا

منم‌گاها اینجوری مینویسم

چ عیبی دارع 

سخت نگیر

مثلا اونی ک دوسش دارمو

میگم اون اقا هم جوابمو ندادن😑😑😑

گاها البتع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما چرا از اینا بدتون میاد ؟😈😈(الان از منم بدت میاد نه ؟فعل جمع به کار بردم )

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
فقط آخرش ایشون وخیانت اصلا باهم جور در نیومدن😂😂😂😂

اتفاقا یه فحش پنهانی درونش داره 😅دیدی یه عده دعواشون میشه میگن بله میفرمودین و فلان ...

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بد تر از اونا کسایین که جمله بندی بلد نیستن

چهار خط میخونی نه میفهمی چه اتفاقی افتاده نه موضوع چیه😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

عزیزم خیلی وقتها از حرصه من خودم گاها پیش بیاد از یکی عصبانی بشم یا یکی باهام دعوا کنه اینجوری خطابش می کنم😂❤️

ولی اکثر مواقع برای احترامه🥰❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال