2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد از اینا که...

208 بازدید | 10 پست

از اینا که تو اینستا و نی نی سایت اینجوری تایپ میکنن 

شوهرم رفته بودن  فلان چیزو خریده بودن 

برادرم اومده بودن و گفتن که...

طرف شوهرش بهش خیانت کرده بود اومده بود نوشته بود ایشون به من خیانت کردن و ...

خیلی کلاس الکی میزارن اینا

منم‌گاها اینجوری مینویسم

چ عیبی دارع 

سخت نگیر

مثلا اونی ک دوسش دارمو

میگم اون اقا هم جوابمو ندادن😑😑😑

گاها البتع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما چرا از اینا بدتون میاد ؟😈😈(الان از منم بدت میاد نه ؟فعل جمع به کار بردم )

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
فقط آخرش ایشون وخیانت اصلا باهم جور در نیومدن😂😂😂😂

اتفاقا یه فحش پنهانی درونش داره 😅دیدی یه عده دعواشون میشه میگن بله میفرمودین و فلان ...

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بد تر از اونا کسایین که جمله بندی بلد نیستن

چهار خط میخونی نه میفهمی چه اتفاقی افتاده نه موضوع چیه😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

عزیزم خیلی وقتها از حرصه من خودم گاها پیش بیاد از یکی عصبانی بشم یا یکی باهام دعوا کنه اینجوری خطابش می کنم😂❤️

ولی اکثر مواقع برای احترامه🥰❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال