2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست
آخه اطرافیانم این کارو کردن همشون پشیمونن میگن کاش پیش پدرش میذاشتیمو هفته ای یکی دوبار میدیدمش.میگن ...

عمر هدر دادن نیست باید ادم وظیفشو انجام بده

بچه و بدنیا میارین مسئولیت داره حالا بزرگ که شد حق انتخاب با خودشه دیگه بخواد کجا باشه

اصلااااا وابداااا اینجوری نیست وقتی ازت محبت نبینه بابا شم دوتا بدتو میگه دیگه اصلا طرفت نمیاد در ث ...

من که بدون بچم یک لحظه دووم نمیارم اما بچم به باباشم خیلی وابستست وقتی پیشمه خیلی دلش واسه باباش تنگ میشه نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمر هدر دادن نیست باید ادم وظیفشو انجام بده بچه و بدنیا میارین مسئولیت داره حالا بزرگ که شد حق انتخ ...

آخه تا هفت سال میدنش به من .تو هفت سال بچه چجوری میتونه واسه خودش تصمیم بگیره?

من که بدون بچم یک لحظه دووم نمیارم اما بچم به باباشم خیلی وابستست وقتی پیشمه خیلی دلش واسه باباش تنگ ...

ببخشید ببخشید بچه از هر طرفی محبت بیینه پیش اون طرف ذوب میشه پس با تو راحت نیست محبت زیاد ندیده بیاد پیشت

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
من که بدون بچم یک لحظه دووم نمیارم اما بچم به باباشم خیلی وابستست وقتی پیشمه خیلی دلش واسه باباش تنگ ...

خب برنامه ریزی کنین هر روز باباشم ببینه 

کم کم میشه هفته ای دوبار اتفاقا خیلی خوبه که به باباشم وابسته هست پیش اونم ارامش داره

حتی اگه بچم هر روز کتک زدن مادرشو ببینه?حتی اگه هر روز گریه و غم منو ببینه?به نظرت در آرامش زندگی کر ...

شرایطو درست کن

هزار بارم بگی من میگم تو شرایطو عوض کن فقط به خاطر بچه ای که مسئول دنیا اوردنشی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
سلام این دیگه سوال نداره که عزیزم ببین دلت چی دوست داره به نظرم همون نیاری بهتره اخه اینم سواله و ...

آخه هیچ اقدامی واسه آشتی نمیکنه تازه بچشم برده من باید چیکار کنم اگه برم حضانت بچمو بگیرم میگه طلاقت میدم.من میخوام لااقل به خاطر بچمم شده زندگیمو خراب نکنم

آخه تا هفت سال میدنش به من .تو هفت سال بچه چجوری میتونه واسه خودش تصمیم بگیره?

حالا فعلا نگهش دار البته اگه دلت میخواد و میدونی بچت ضربه میخوره بعدش خدا بزرگه اگه دلت خواست تلاش کن بقیشم پیش خودت مبمونه بعدم تا ۷ سال پیشت باشه دیگه باباش نمیتونه نگهش داره چون بچه اذیتش میکنه میخواد پیش خودت باشه

حالا فعلا نگهش دار البته اگه دلت میخواد و میدونی بچت ضربه میخوره بعدش خدا بزرگه اگه دلت خواست تلاش ک ...

میاد زود زود میبردش دو روز به زور نگهش میداره بعد از دو روز بیقراری میاردش پسرمو دیوونه کرده باید تا یه هفته از نظر روانی بسازمش تا میاد یه کم به شرایط عادت کنه دوباره میبردش

گلم من نظر خودمو میگم من بخاطر بچهام شوهرم هر علطی هم بکنه نه ازش جدا میشم نه بچهامو ول میکنم فکر م ...

من این سوالو از اونایی کردم که بعد از طلاق بچشونو پیش پدرشون یا خودشون گذاشتن نه از شمایی که تجربشو نداری

عزیزم وقتی خانوادت جایی برای بچه ات ندارن حتما بعدا هم جایی برای خودت ندارن و چه بسا مجبور به ازدواج در شرایط بدی بشی  اونم در این اوضاع نابسامان جامعه ، برای طلاق با یه بچه باید خیلی بیشتر از ازدواج فکر کرد 

فکر کن ببین با این شوهر راحت تر میتونی کنار بیایی یا این که بچه ات زیر دست نامادری و تو خونه های این و اون بزرگ بشه بهتره ، ببین شوهرت چه جذابیتی داره که میتونه با دخترها و زنهای دیگه دوست بشه همون جذابیت رو آروم آروم ازش بگیر ،زندگی تو مفت از دست نده

عزیزم وقتی خانوادت جایی برای بچه ات ندارن حتما بعدا هم جایی برای خودت ندارن و چه بسا مجبور به ازدواج ...

خونوادم از وقتی که بچم بدنیا اومده خودشون بزرگش کردن بچمم به اینا خیلی علاقه داره از لحاظ مالی هم خیلی خوبن اما شوهرم نمیخواد سر عقل بیاد 

وکیل خوبیه خداییش خانم حمیرا پارسا، کار حقوقی مارا که خیلی خوب و با نتیجه عالی انجام داد ، ما که راضی هستیم از کارش بهترین وکیل ایران، ممنون از دوستان نی نی سایتی که ایشون به ما معرفی کردن . کسی هم می خواد مراجعه کنه ایشون تهران یوسف اباد هستن. 02188554580 این هم شماره دفترشون