من یه ماهه قهر کردم یه بچه سه ساله و نیمه دارم شوهرم چند بار بهم خیانت کرد و دیگه نتونستم تحمل کنم الان بچمو برده پیش خودش بعد از بیست روز.همه بخصوص خونوادم میگن بعد از طلاق بچه رو پیش خودت نیار چیکار کنم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
وای بچه بیار پیشه خودت خانوادتمگه میخای بااونا زندگی کنی؟؟مهریتو بگیر خودت مستقل شو با بچت هرمادری کل دنیاش بچشه حالا خودت میدونی عزیزم زیر دست پدر خیانتکار نذارباشه همین فقط
من بخاطر بچهام شوهرم هر علطی هم بکنه نه ازش جدا میشم نه بچهامو ول میکنم فکر میکنم برای بچها بهترین جا پیش پدر و مادر خودشونه حتی اگر به درد نخور باشن
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
بزار پیش خودش باشه دست و پا گیرش باشه بیاری پیش خودتت راه واسش بازتر میکنی
وقتی طلاق بگیره چه اهمیتی داره راهش باز باشه یا بسته😐
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
مگه میشه از بچه گذشت خانواده ات چرا مدلشون اینجوریه برو کار کن کلفتی کن بچه ات و بیار پیشت
آخه اطرافیانم این کارو کردن همشون پشیمونن میگن کاش پیش پدرش میذاشتیمو هفته ای یکی دوبار میدیدمش.میگن الان که بزرگش کردیم برگشته پیش پدرش و همه عمرشونو هدر دادن پای اون بچه
گلم من نظر خودمو میگم من بخاطر بچهام شوهرم هر علطی هم بکنه نه ازش جدا میشم نه بچهامو ول میکنم فکر م ...
حتی اگه بچم هر روز کتک زدن مادرشو ببینه?حتی اگه هر روز گریه و غم منو ببینه?به نظرت در آرامش زندگی کردن پسرم بهتر از داشتن چنین پدر و مادری کنار هم با جنگ و دعوا نیست?