2777
2789
عنوان

کرونا

236 بازدید | 31 پست

دوستان ما سه روز پیش خونه پدرم بودیم و پدرم.عصر خوب بود یهو گفت حالم بد میشه و احساس سرماخوردگی دارم و حتی شام نخورد و رفت دکتر گفته بود سرماخوردگیه و یه سرم و استامینافن..فرداش من بدن درد و سوزش گلو و بی اشتهایی داشتم و امروز شوهرم تب بدنش دائم روی ۳۸ و بدن درد شدید و لرز و سردرد داره رفتیم دکتر گفتن سرماخوردگیه و مایعات بخورید و هر دو سرم زدیم من بهترم اما شوهرم تبش همچنان بالاست و سردرد داره..یعنی کروناست? اینم بگم ک هم ما هم خانوادم خیلی رعایت میکنیم .. و اینکه داییم به خاطر کرونا ماه پیش فوت شد من بعد چند وقت رفتم مادرمو ببینم چون روحیش خیلی بده..و اتفاقا حتی پدرم اجازه نداد مادرم به خاکسپاری برادرش و مراسم بره..مادرم تو خونه خودش تک و تنها عزاداری کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا نود درصد اطافیان من گرفتن و خودمم دو روزه مشکوکم و قرنطینه

متاسفانه باید بگم هممون دونه دونه داریم مبتلا میشیم

امیدوارم فقط کسی بدحال نشه چون بیمارستانا افتضاح شده

آخه از طرفی تقریبا همه علایم کرونا رو داره از طرفی ما انقدر رعایت میکنیم ک همه به ما میگن شما خیلی سختگیری میکنین حتی امروز دکتر گفت هیچ نیازی,به اینکارایی ک کردید نبوده حتی گفت برای یه سردرد و بدن درد اومدید دکتر

عزیزم علایمتون مثل کروناس چون خودم هنوز کرونام خوب نشده میگم ولی نترس اتفاقی نمیفته انشالله زودی خوب میشین🧡

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند