دوستان ما سه روز پیش خونه پدرم بودیم و پدرم.عصر خوب بود یهو گفت حالم بد میشه و احساس سرماخوردگی دارم و حتی شام نخورد و رفت دکتر گفته بود سرماخوردگیه و یه سرم و استامینافن..فرداش من بدن درد و سوزش گلو و بی اشتهایی داشتم و امروز شوهرم تب بدنش دائم روی ۳۸ و بدن درد شدید و لرز و سردرد داره رفتیم دکتر گفتن سرماخوردگیه و مایعات بخورید و هر دو سرم زدیم من بهترم اما شوهرم تبش همچنان بالاست و سردرد داره..یعنی کروناست? اینم بگم ک هم ما هم خانوادم خیلی رعایت میکنیم .. و اینکه داییم به خاطر کرونا ماه پیش فوت شد من بعد چند وقت رفتم مادرمو ببینم چون روحیش خیلی بده..و اتفاقا حتی پدرم اجازه نداد مادرم به خاکسپاری برادرش و مراسم بره..مادرم تو خونه خودش تک و تنها عزاداری کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه از طرفی تقریبا همه علایم کرونا رو داره از طرفی ما انقدر رعایت میکنیم ک همه به ما میگن شما خیلی سختگیری میکنین حتی امروز دکتر گفت هیچ نیازی,به اینکارایی ک کردید نبوده حتی گفت برای یه سردرد و بدن درد اومدید دکتر
عزیزم علایمتون مثل کروناس چون خودم هنوز کرونام خوب نشده میگم ولی نترس اتفاقی نمیفته انشالله زودی خوب میشین🧡
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند