2777
2789
ما مو سفید کردیم اینجا بخدا🤦‍♀️تا بوده همین بوده😅😅😅

واااااااااای گذااااشت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دقیقا همون چیزی که گفتی😂😂😂😂😂😂🤗

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واااااااااای گذااااشت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دقیقا همون چیزی که ...

دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂

خدایا من و گاو کن فقط😩

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

کلا بخاطر فصل و ازون طرف هم شستشوی زیاد و مواد ضدعفونی کننده یه مقدار طبیعیه از جذابیت دست کم بشه

خوب چربش کن و پلاستیک بکن تودستت نیم ساعت یک ساعتی به چیزی دست نزنی بعدشم لاک  ناخنهاتو مرتب کن

خداییی اگه سارینا باشه دستاش خوبه 😑😑😑

تا بوده همین بوده😂

نمیدونم چرا تو این سایت همه از افعال معکوس استفاده میکنن،😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂 خدایا من و گاو کن فقط😩

آخ شکمم اینقدر خندیدم شوهرم داره  اینجوری🙄😳 نگام می‌کنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آخ شکمم اینقدر خندیدم شوهرم داره  اینجوری🙄😳 نگام می‌کنه

همیشه بخندی ایشالله قشنگم😂

نی نی سایتی ها قرص مخصوص خودشون و دارن،عادت کردیم دیگه😅😅😅