من گمان میکنم کههمیشه ذره ای دیوانگیبرای خلقسرنوشتت لازم است#مارگارت_ یورسنار تو فکر میکنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی. 🎶🎤🏃🏻♀️
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
هردو رنگ به دستات میاد عزیزم.. دستات خوشکل هستن.. خیلیا هستن از زحمت زیاد دستاشون پینه بسته فقط خداروشکر میکنن که دستاشون سالم هس و میتونن کارکنن، حساس نباش گلم ناشکر هم نباش خدارو خوش نمیاد کفران نعمت کنی عزیزم♥️😘
من گمان میکنم کههمیشه ذره ای دیوانگیبرای خلقسرنوشتت لازم است#مارگارت_ یورسنار تو فکر میکنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی. 🎶🎤🏃🏻♀️
همیشه بخندی ایشالله قشنگم😂 نی نی سایتی ها قرص مخصوص خودشون و دارن،عادت کردیم دیگه😅😅😅
فدات مهربونم همچنین 🥰😍 ولی خیلی خوب شناختی😜
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻