2777
2789
ما مو سفید کردیم اینجا بخدا🤦‍♀️تا بوده همین بوده😅😅😅

واااااااااای گذااااشت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دقیقا همون چیزی که گفتی😂😂😂😂😂😂🤗

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واااااااااای گذااااشت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دقیقا همون چیزی که ...

دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂

خدایا من و گاو کن فقط😩

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

کلا بخاطر فصل و ازون طرف هم شستشوی زیاد و مواد ضدعفونی کننده یه مقدار طبیعیه از جذابیت دست کم بشه

خوب چربش کن و پلاستیک بکن تودستت نیم ساعت یک ساعتی به چیزی دست نزنی بعدشم لاک  ناخنهاتو مرتب کن

خداییی اگه سارینا باشه دستاش خوبه 😑😑😑

تا بوده همین بوده😂

نمیدونم چرا تو این سایت همه از افعال معکوس استفاده میکنن،😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂 خدایا من و گاو کن فقط😩

آخ شکمم اینقدر خندیدم شوهرم داره  اینجوری🙄😳 نگام می‌کنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
آخ شکمم اینقدر خندیدم شوهرم داره  اینجوری🙄😳 نگام می‌کنه

همیشه بخندی ایشالله قشنگم😂

نی نی سایتی ها قرص مخصوص خودشون و دارن،عادت کردیم دیگه😅😅😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز