2777
2789
سارینا تو خشتک نی نی سایتیا رو پاره کردی

عهههههه بازم اینه که

@gisoo1377   گیسو بیا دستاشو ببن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خدا سر شاهده،حالا ببین😂😂😂

ترکیدم از خنده چون قبلا دیدم واقعا درست میگی😂😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجربه نشون داده که الان با یه دست بلوری هلویی روبه رو میشم🤦‍♀️😅

خداییی اگه سارینا باشه دستاش خوبه 😑😑😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ما مو سفید کردیم اینجا بخدا🤦‍♀️تا بوده همین بوده😅😅😅

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عهههههه بازم اینه که @gisoo1377     گیسو بیا دستاشو ببن

💛😂😭😭😭😭🏃🏽‍♀️🏃🏽‍♀️

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
سارینا جان عزیزم من یه روز به عمرم مونده باشه پیدات میکنم و با هم قرص برنج میخوریم

وااااااااااااای خدانکشتت چقدر خندیدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

گذاشت،بدو بدو ببین بیا😂😂😂👆

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز