2777
2789
۴۰۰ چیه خواهر ..من سال ۹۵ گرمی ۹۰ تومن میخریدم ‌‌ هروقت ۹۰ شد اونموقع به معنای واقعی ارزون شده ..ال ...

من گرمی ۸۵۰۰ هنوز دارمش

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اکثر طلاهای مجردی مو ده تومنی خریده بودم الگو ریز خریده بودم هر کدوم ۲۸۰۰۰ تومن ۶تاش شده بود ۱۷ ...

اره والا .منم اگر عقل الانو داشتم طلا میخریدم..یادمه ۱۴ سالم بود تابستون رفتم یه مانتوفروشی کار کردم با حقوقی که گرفتم برای مامانم یه انگشتر خریدم ۶۰ هزار تومن...چندوقت میش پول لازم بود رفت فروخت ۳تومن

😍😍😍
خب داره میاد پایین گفتم یه سودی کنم

ن بعد یهو‌میره بالا دیگه نمیتونی بخری

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

دقیقا نگا کنین ۴ سالاول دولت روحانی همچی ثبات داشت ۴ سال دوم ک ترامپ  اومد روز ب روزگرونی بدبخت ...

درسته تاجایی موافقم ولی دولت دوم روحانی خیلی ناکارامد بود قبل انتخابات وعده های سرخرمن داد یادش نمیاد گفته بود اگه میخواین دلار ۵۰۰۰ تومن نشه به من رای بدیدن دلارچه قدره ؟

ادم نمیدونه به کی بگه خدابزرگه واقعا امیدمون به دست خودش ولی یه جاهایی تر و خشک باهم میسوزن الان مملکت پرادمای پولداری که روزبه روز پولدارتر میشن و ادمای فقیر که روز به روز فقیر تر دوست ندارم ناامید بشم میخوام غصه نخورم ولی نمیشه 😓😓

نگران نباش خدابزرگه.درست میشه.توکل به خداکن

الهی آمین

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
درسته تاجایی موافقم ولی دولت دوم روحانی خیلی ناکارامد بود قبل انتخابات وعده های سرخرمن داد یادش نمیا ...

عزیزم‌ همه مثل همیم .من‌مستاجرم‌تازه .بقول شما پولدار پولدار فقیر فقیر تر میشه.پرایداشغال شده ۱۵۰.مواد غذایی نگم دیگ

منم ۴۰ گرم گرفتم ۱۲۲۰ بود الان ک میگن شده ۱۱۰۰ موندم چ غلطی کنم

نگهدار  آینده میره بالا

۴۰۰ چیه خواهر ..من سال ۹۵ گرمی ۹۰ تومن میخریدم ‌‌ هروقت ۹۰ شد اونموقع به معنای واقعی ارزون شده ..ال ...

واقعاچی میشدبه اون دوران برگردیم😭😭😭😭

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍