2777
2789
من که انقدر ناراحتم که حد نداره سرمایه مامانم رو که هیچ پشتوانه ای نداره گفتم طلا بخر پولت از بین نر ...

الهی بگردم.منم یکی ازآشناها خریده براش ناراحتم .آخه کل سرمایش وگذاشته.درسته گرونی چیزخوبی نیست ولی خب ناراحتی من ازینه که اون بنده خدا کل سرمایش بودآخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نطر منم همینه اون زمان که طرف کناریش هیلاری بود معلوم نبود چه طور اومد بالا واقعا شخصیتش به ریاستم ن ...

دقیقا نگا کنین ۴ سالاول دولت روحانی همچی ثبات داشت ۴ سال دوم ک ترامپ  اومد روز ب روزگرونی بدبختی .خدا بدادمون برسه با ترامپ کثافت

بایدن هم غیرمستقیم گفت به نفع ایران کار نمیکنم.ولی ایران فکرمیکنه بایدن بیادهمه چی حله

اومدن بایدن جو روانی رو ی مدت آروم نگه میداره و از این نظر میشه گفت خوبه...

ولی ترامپ بیاد همه چی شارپی میره بالا,مردم صف دوست خودمون هم هر چی گرون شد سریع حمله میبرن بخرنش ک طبیعتا بیشتر گرون میشه همه چی

من حتی شنیدم این تزریق ارز و حتی کاهش دلار تو این چند روز واسه اینه دلارا رو تو قیمت پایین از مردم بخرن بعدش خودشون تو قیمت بالا بفروشن

در هر صورت طلا و همه چی تو این مملکت در میان مدت صعودی میشه شدید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من فکر میکنم ترامپ رای میاره بابا طرف تو قدرته و کلی هم ثروت داره...برا خودش باند بازی میکنه و رای ...

تازه ازاون مهمتر ترامپ گفته اکر رای نیارم جنع میکنم از امربکا میرم.این یعنی یه ضربه بزرگ به امریکا جون ترامپ یکی از بزرگترین تاجرهای امریکاست و کلی ثروت ریخته تو امریکا و کلی ادم تو برج هاش کار میکنن و خلاصه امریکا با ترامپ امریکاست بیشتر.تازگیا هم که پسر بایدن یه غلطی کرده که به نفع ترامپ شده

😍😍😍
۴۰۰ چیه خواهر ..من سال ۹۵ گرمی ۹۰ تومن میخریدم ‌‌ هروقت ۹۰ شد اونموقع به معنای واقعی ارزون شده ..ال ...

منم اکثر طلاهای مجردی مو ده تومنی خریده بودم

الگو ریز خریده بودم هر کدوم ۲۸۰۰۰ تومن ۶تاش شده بود ۱۷۰۰۰۰

الان فکر میکنم میگم ای کاش پول تو جیبی هامو جمع میکردم طلا میخریدم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

دولت داره ارز تزریق میکنه تو بازار دلار بیاد پایین طلام میاد تو ایران.بعد تو نظر سنجی بایدن رای بیشت ...

جریان صلح چیه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

الهی بگردم.منم یکی ازآشناها خریده براش ناراحتم .آخه کل سرمایش وگذاشته.درسته گرونی چیزخوبی نیست ولی خ ...

آره بخدا اگر یه سقفی بالا سرش داشت انقدر غصه نمیخوردم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من که انقدر ناراحتم که حد نداره سرمایه مامانم رو که هیچ پشتوانه ای نداره گفتم طلا بخر پولت از بین نر ...

عدم ثبات اقتصادی یعنی فاجعه برای قشر متوسط و ضعیف ( یهو بالا رفتن و یهو پایین اومدن زیاد) همین پایین اومدنه هم چیز جالبی نیس اونی که اقتصاد بلده میدونه چی میگم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐