2777
2789
اره والا .منم اگر عقل الانو داشتم طلا میخریدم..یادمه ۱۴ سالم بود تابستون رفتم یه مانتوفروشی کار کردم ...

مامانم که اون النگو ها رو خرید برام

بعدش من لج کردم گوشی میخوام 

اون موقع یه گوشی خریدم ۲۸۰ تومن

گوشیم بعد چند سال نیستو نابود شد

ولی اون النگوها رو با طلاهای عروسیم همه رو باهم سال ۹۱ فروختم ۵ملیون واسه خونه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

مرسی دوست عزیزم.هول شده نمیدونه چیکارکنه.بهش میگم نگهداره

فروختنش الان جز ضرر هیچی نیست..ما هم ۳ هفته پیش ۷۹ گرم خریدیم شد ۱۱۰ تومن،،تا الان ۲۰ تومن ضرر کردیم ولی نمیفروشیم تازه شوهرم گفت هفته دیگه اگر ارزونتر بشه ۵۰ تومن دیگه میرم طلا میخرم نگه میدارم چون میره بالا دوباره

😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقدر خوووب ..خداروشکر نگهش داشتی دختر😍😍😍

آره اینقدر بهم میگن بفروش قدیمی شده میگم ن یادگاری بمونه بعدا خدا بخواد بدم دخترم  

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

حالا به تظرتون این آشنای ما که ۴۰گرم طلا رو گرمی ۱۵۱۵خریده نگهداره یابفروشه؟خیلی غصه میخوره.آخه کل س ...

نیاز نداره نفروشه

معلوم نیست که ارزون بشه شاید دوباره گرون شه الان بفروشه فقط کلی ضرر کرده

فروختنش الان جز ضرر هیچی نیست..ما هم ۳ هفته پیش ۷۹ گرم خریدیم شد ۱۱۰ تومن،،تا الان ۲۰ تومن ضرر کردیم ...

آره واقعا جزضررچیزی نداره.گرمی ۱۴۰۰خریدی؟نوخریدی یاکارکرده؟مبارکت باشه عزیزم

مامانم که اون النگو ها رو خرید برام بعدش من لج کردم گوشی میخوام  اون موقع یه گوشی خریدم ۲۸۰ ت ...

منم از این ضربه زیاد خوردم تو زندگی ولی بازم خداروشکر بخاطر خرید خونه فروختی..من سال ۹۵ گرمی ۹۰ خریدم برای پول پیش سریع فروختیم همون ۹۰ تومن .اون موقع ۲۰ میلیون شد .اگر الان بود ۳۰۰ تومن میشد تقریبا

😍😍😍
آره اینقدر بهم میگن بفروش قدیمی شده میگم ن یادگاری بمونه بعدا خدا بخواد بدم دخترم    

ای جااان چه ناااز ..نه نفروش اصلا اینجور طلاها بیشتر جنبه ی معنوی دارن تا مادی برای ادم

😍😍😍
آره واقعا جزضررچیزی نداره.گرمی ۱۴۰۰خریدی؟نوخریدی یاکارکرده؟مبارکت باشه عزیزم

کارکرده خریدیم ..نو بدرد نمیخوره .سلامت باشی .اره تقریبا ۱۳۸۰ اینا خریدیم ..بیشتر برای اینکه پولمون ارزشش نیاد مایین و الا باید ۶ ماه دیکه بفروشیم بزاریم رو پول پیش خونه

😍😍😍
مامانم که اون النگو ها رو خرید برام بعدش من لج کردم گوشی میخوام  اون موقع یه گوشی خریدم ۲۸۰ ت ...

کاش داشتیشون ولی باز خوبه خونه خریدی حیف نشدن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

منم از این ضربه زیاد خوردم تو زندگی ولی بازم خداروشکر بخاطر خرید خونه فروختی..من سال ۹۵ گرمی ۹۰ خرید ...

خدا لعنشون کنه که مملکت اینقدر بی ثباته که آدم نمیدونه چیکار کنه

ای جااان چه ناااز ..نه نفروش اصلا اینجور طلاها بیشتر جنبه ی معنوی دارن تا مادی برای ادم

آره خیلی دوستشون دارم شاگرد ممتاز شدم جایزه ام بودن