2777
2789
عنوان

حرفای خواهرشوهرم+اسکرین

1830 بازدید | 66 پست

چند وقتیه همسرم خیلی از دست خونوادش عصبیه همش تحت فشارش میزارن من حرفامو به خواهرشوهرم گفتم یجوری جواب داد انگار من دیگه خونواده‌ی همسرم محسوب نمیشم

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

کسی ک این همه پیام مینویسه خله ...اصلا هیچ ناراحت نشو از حرفاش 😐😐😐

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااااااااااااااااااا خودتو قاطی مسائل شوهر و خانوادش نکن  اونا از پس هم خوب برمیان

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪

با خواهرشوهر دردودل میکنی؟

زبونم مو درآورررررد انقدر گفتم با فامیل و خانواده شوهر صمیمی نشییییید،درد و دل نکنیییید.احترام بزارید واحترام ببینیدسرسنگین.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اون همه پیامو استارتر نوشته😑

مشاور کنکورم 👩‍⚕️گروه ابی💙وزن اولیه ۷۲💙وزن الان ۶۲/2۰۰💙وزن هدف اول ۶۸✔💙وزن هدف دوم ۶۴✔💙وزن هدف سوم۶۰💙زن هدف نهایی ۵۶ 💙 من می تونم 💪

فک کنم اسی نوشته ها😆

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست