من چی؟ کی ازدواج میکنم مشخصاتش؟ بینیمو عمل میکنم ؟ زندگیم از این بن بست نجات پیدا میکنه؟
من ک تو کامتم گفتم حس شیشم نیستم
در مورد اسی یچیزایی حسم گفت💟
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
ب نظرم یکم داری زندگی رو برای خودت سخت میکنی اگر طرز فکرت رو درست کنی عالی میشع همه چی
منو بگو😂
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
😂ببین عزیزم گاهی قوی و متمرکز میشه منم جواب میدم اون پیشگویی نیستم که به خودش اعتماد داشته باشه همه چی بتونه بگه
ممکنه زیاد درست نباشه ولی بگم
فقط وقتایی که به حسم مطمئنم حرف میزنم💟
ب نظرم آدمی هستی ظاهر بین خوشبختی بقیه رو در ظاهر زندگی شون میبینی، اگر ی نگاه ب زندگی خودت بن ...
اینو مطمئن نیستم 😂بیشتر بگو
یا در مورد چهره بگو ببینم امشب شکوفا میشی یا نه