2777
2789
عنوان

حستون به آینده ی من چیه حس ششمیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 134 پست
اینو مطمئن نیستم 😂بیشتر بگو  یا در مورد چهره بگو ببینم امشب شکوفا میشی یا نه

قیافه معمولی داری ، فکر میکنم فقط ی کم از دماغت ناراضی

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات زیادی سر راهت میاد

میتونیدب منم بگید سوال کنم

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
ن توهین ک نمیکنم سوال پرسیدم ..من در مورد خودم هیچی نمی‌دونم کلا خودمو نمی‌شناسم 

ببین من فقط دارم حدس میزنم ، فکر میکنم شوهر آینده ات کار مند باشع 

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
ن توهین ک نمیکنم سوال پرسیدم ..من در مورد خودم هیچی نمی‌دونم کلا خودمو نمی‌شناسم 

مسئله زیاد تو زندگیت برا فکر داری اما عملا به چیزای زیادی درست و حسابی فکر نکردی که حلشون کنی بیشتر به حال خودشونن ؟؟؟ عایاا؟؟؟ این درستههه؟؟ حسم به صدا در عامد صحیح و غلطش با شما

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
قیافه معمولی داری ، فکر میکنم فقط ی کم از دماغت ناراضی

نوچ😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
😂ببین عزیزم گاهی قوی و متمرکز میشه منم جواب میدم اون پیشگویی نیستم که به خودش اعتماد داشته باشه همه ...

عزیزم میشه خوصایت اخلاقی مو بگی

شوعرم چرا باهام سرد شده 

کی حامله میشم ؟

حنسیتش 

حست چی بهت میگه

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
عزیزم میشه خوصایت اخلاقی مو بگی شوعرم چرا باهام سرد شده  کی حامله میشم ؟ حنسیتش  حست چ ...

زیاد حاشیه ای نیستی و هفت خط نیستی

کمی ساده ای اما نه اونقدرررر 

به شوهرت تکیه کرده بودی و دلخوشیت بود یجورایی 

اینا رو حسم درست گفت؟؟