2777
2789
عنوان

حستون به آینده ی من چیه حس ششمیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 134 پست
میتونین به منم بگین فردا گره از کارم باز میشه یا نه؟ 

احتمالشونو یه اندازه میبینم اگه بتونی یکم اسوده و خوشبین تر باشی اوکیه

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد حاشیه ای نیستی و هفت خط نیستی کمی ساده ای اما نه اونقدرررر  به شوهرت تکیه کرده بودی و دل ...

ارهههه 😻

بقیه شو بگو 

چرا باعام بد شده 😔

کی حامله میشم و جنسیتش چیه؟

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
ی اتفاقی برات میفته ک خودت انتظارش رو نداری🙂 خدا کمکت میکنه........فقط کافیه این قد ناامید نباشی

گرگ صورتی من کی ازدواج میکنم؟

بینیمو عمل میکنم؟راضی میشم؟

من خیلی زشتم؟

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
ارهههه 😻 بقیه شو بگو  چرا باعام بد شده 😔 کی حامله میشم و جنسیتش چیه؟

حدود ۴ ماهه زندگیت شور و شوق قبلو نداره  خودتم دلگرمی  قبلو؟ باقیشو بگم ؟ 😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
حدود ۴ ماهه زندگیت شور و شوق قبلو نداره  خودتم دلگرمی  قبلو؟ باقیشو بگم ؟ 😂

ارههه 😔

بگو گلم

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
حس اون پسره به من چیه؟دیگ میاد؟

حسم چیز زیادی نمیگه در مورد این انگار لیاقتت بیشتره و قابل اعتماد نیس  خودتو بیشتر تو فکرت بالاببر بهترش گیرت میاد

اون سوال دماغ عملو ازدواجو تو پرسیده بودی ازم؟ 

حسم چیز زیادی نمیگه در مورد این انگار لیاقتت بیشتره و قابل اعتماد نیس  خودتو بیشتر تو فکرت بالا ...

آره 

من از خودم ناراضی و ناامیدم

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠