2777
2789
عنوان

حستون به آینده ی من چیه حس ششمیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 134 پست
ارههه 😔 بگو گلم

اختلافتون کنار میره اما همه چی دست خودته به عنوان یک زن که مثلا همسر بهتر جذابتر ووبا سیاست تری باشی اختلاف حل میشه ولی کیفیت زندگی بعد از سردی شوهرت به خودت بسته س 

باید همسر بهتری شی مادامی که حل شد اگرم حاملگی تو کارت باشه تا ۷ ماه دیگع و پسر 

اینم حس من 

بهم بگو به این چیزا که گفتم ربط داش ؟ بنظرت سردیش کمی به خودت برنمیگرده

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلافتون کنار میره اما همه چی دست خودته به عنوان یک زن که مثلا همسر بهتر جذابتر ووبا سیاست تری باشی ...

وای دقیق گفتی ک 

😻❤

چشم ولی نمیدونم چیکار کنم بنظرش بهتر بیام 😔

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
آره  من از خودم ناراضی و ناامیدم

نظرت شاید در مورد عمل بینی عوض شه ولی اگه عوض نشه عمل میکنی 

خصوصیات همسر قد بلند نسبتا لاغر گندمی قیافه و وضع متوسط ولی پسره کمی زرنگه و عرضه داره میتونه بالای متوسطم بره

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
حسم یچیزایی در مورد شمام میگه  ۳ تا ۶ ماه دیگه اقدام کنی به خوبی و خوشی اوکی میشه  اینطو ...

در مورد منم بگو لطفا تا اخر امسال حاجت روا می شوم ؟

اونی که تو ذهنمه منو دوست داره؟

هر چه دلم خواست نه آن میشود  هر چه خدا خواست همان می شود
نظرت شاید در مورد عمل بینی عوض شه ولی اگه عوض نشه عمل میکنی  خصوصیات همسر قد بلند نسبتا لاغر گ ...

تا حالا کسی ابراز علاقه نکرده به من 

چطوریه ک این از یه آدم نفله مث من خوشش میاد؟

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
وای دقیق گفتی ک  😻❤ چشم ولی نمیدونم چیکار کنم بنظرش بهتر بیام 😔

زنونگی و زرنگی یاد بگیر

دلبر تر شو 

فک میکنم برای همید و دوستت داره اما باید کمی اوکی تر شی انرژیش برمیگرده الانم خوبی گلم و میتونی اما یکم دلسرد و ضعیف شدی احتمالا وابسته بودی