2777
2789
عنوان

بهترین روش پخت مرغ شکم پر

62785 بازدید | 22 پست
بچه ها من تا حالا مرغ شکم پر درست نکردم میشه راهنماییم کنید؟

1. برای مواد داخل شکمش
2. برای مزه دار کردن خود مرغ
3. بهتره تو فر پخته بشه یا تو قابلمه و آب پز؟
من مواد داخلیش رو از
بیاز داغ
کشمش
کردو
کمی برنج
الو
برکه استفاده میکنم البته همه رو با کره تفت میدم
مرغ رو هم از داخل با یک کارد تیز و ظریف تمام استخوانهاش رو در میارم و تو کره سرخ میکنم داخل شکمش رو بر میکنم و داخل فر میزارم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینطوری میپزم خیلی خوشمزه میشه. یه بار امتحان کن.

مرغ
پیاز
سیب زمینی
گوجه فرنگی
فلفل دلمه
آلو خورشتی
روغن زیتون

اول از همه اگه مرغت را بزاری چند دقیقه تو زود پز که آبپز شه یکم بهتره. ده دقیقه تا یک ربع.
بعد که درش اوردی، پیاز و سیب زمینی و گوجه فرنگی را به قطعات متوسط تقسیم میکنی و با آلو خورشتی میزاری توی دل مرغ، بعد که پاهای مرغ را نخ بستی بزارش وسط یه ظرف مثه ماهیتابه.
بعد روی مرغ را روغن زیتون بریز و بمال بهش. که چرب بشه اما نه زیاد. یکم. که فقط روغن به خود مرغ باشه. بعد بقیه ی سیب زمینی و پیاز و فلفل دلمه و همه ی موادی که توش گذاشتی را بچین دورش و بزارش توی فر.
نیم ساعت به نیم ساعت مرغ را زیر و رو کن. دو سه ساعت که توی فر باشه مغز پخت میشه و موادی که توش گذاشتی آب میندازه و مرغت را خوشمزه می کنه.
بعدش درش بار و نوش جان کن.

من اینطوری میپزم خیلی خوشمزه میشه.

اخه دختر دیدید اینقدر خوردنی باشه؟ http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=74554
سارا جون میتونی مرغت رو از شب قبل توی مواد جوجه بخوابونی مثل نمک فلفل ابلیمو زعفرون و ماست
و بعد همون کارایی که رنگین کمان عزیز گفت رو انجام بدی
حتما اول از همه با دست نمک رو به همه جای مرغ بمال
من شنیدم که حتی همین مایه جوجه رو به چند جای مرغ تزریق میکنن بیچاره مرغه بعد مرگشم راحتش نمیذارن
موفق باشی
عزیزم اول مرغت را در ابلیمو وکمی سرکه سفید وزعفران وادویه ونمک می خوابونیم وبعداز 2 ساعتداخل شکمش را با موادی که قبلا تفت دادیم از نظر پیاز وگوشت چرخ کرده وزرشک وگردو وفلفل دلمه ای خواب درسته پر کن وبعد مرغت رو داخل پلاستیک تنورک بزار وبزارش داخل فر خیلی خوب میشه ونیازی هم به اپز کردن مرغ نیست من اینجوری درست میکنم گلم
31 مرداد تولد ارشیا و1خرداد تولد آنوشا بهترین روزای زندگیم است وخواهد بود ......عاشقتونم
من داخلش رو با پیاز فراوون و پودر لیمو امانی و آلو بخارا پر میکنم (البته این مواد رو قبلشتفت میدم بعد هم میزارمش تو قابلمه ایکه درش کاملا بسته بشه نصف لیوان آب میریزم کنارش به همراه هویج و هرچی دوست داری درش رو میبندم و با شعله کم کم میزارم بپزه تا حدود 2 -3 ساعت. فقط یه بار وسطش رب فراوون و آبلیمو و نمک رو با هم قاطی میکنم میریزم رو مرغه دو باره درش رو میبندم. عاااالی میشه
نکته اش تینه که در قابلمه باید حتما بسته بشه که خوب بخارپز شه وگرنه خام میمونه