2777
2789
عنوان

بهترین روش پخت مرغ شکم پر

| مشاهده متن کامل بحث + 62786 بازدید | 22 پست
سارا جان من مرغ رو شب قبل تو سیر و زنجبیل له شده و نمک و کمی زعفران می خوابونم به نحوی که تمام شکم مرغ رو هم با دستم کاملا به این مواد آغشته می کنم بعد به روش زیر آمادش میکنم هر کسی خورده خیلی پسندیده که البته روشهای دوستان که گفتن هم خوشمزه میشه

زرشک مقداری

کشمش مقداری

قارچ 300 گرم

پیاز 3عدد

آلو مقداری

آب لیمو 2 قاشق چای خوری

شکر به میزان کم

سیب زمینی 2 عدد متوسط

هویج 2عدد

برگ جعفری مقداری

نمک

فلفل

زردچوبه

ادویه پلوئی

زعفران

روغن مایع

کره جامد

تمام مواد بالا به دلخواه است چون ممکن کسی دوست داشته باشه مواده داخل شکم مرغ ترش تر باشه برای همین مواد ترششو بیشتر میریزه

1- یک عدد پیازرا خورد کرده با روغن تفت می دهیم تا کمی طلائی شود،تمام ادویه(نمک – فلفل – زردچوبه –ادویه پلویی – زعفران ) را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم،شکر و آبلیمو را اضافه می کنیم بعد زرشک و کشمش را که قبلا با آب شستسم به آن اضافه می کنیم،قارچ و آلو را هم اضافه میکنیم، بعد از اینکه مواد ما سرخ شد و آب آن تمام شد از روی گاز بر می داریم ومرغ را که قبلا حسابی شستیم گذاشتیم آبش رفته را بر می داریم و داخل شکمش را پر می کنیم و شکمش را با نخ و سوزن میدوزیم.

2- یک قابلمه بزرگ بر می داریم به شکلی که بتوان مرغ را داخل آن چرخاند تا خوب سرخ شود.

3- داخل قابلمه کمی روغن مایع و یک قاشق غذاخوری کره ریخته و پیازدومی را خورد میکنیم و داخل روغن و کره تفت می دهیم بعد کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم ومقداری زعفران به آن اضافه میکنیم البته زعفران را کمی زیاد میریزیم که وقتی مرغ را داخل قابلمه تفت میدهیم کاملا زعفرانی شود.

4- مرغ را داخل قابلمه قرار داده و کاملا اطراف آن را تفت داده تا زعفرانی شود بعد 3 تا لیوان سر خالی آب داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 15-20 دقیقه مرغ را روی گاز می گذاریم تا مرغ نیم پز شود.

5- بعد مرغ را از روی گاز برداشته توی ظرف پیرکس گذاشته و آب مرغ را روی آن می ریزیم

6- مرغ را به مدت 2 تا 2:30 دقیقه در فر با حرارت 160 تا 170درجه سانتی گراد قرار میدهیم و هر 10 دقیقه یک بار به آن سر میزنیم و از آب مرغ روی آن میریزیم تا اینکه آب آن خیلی کم بشه ( به اندازه نصف لیوان).

7- هویج ها را به صورت گرد گرد بریده و داخل ظرف میریزیم با کمی آب لیمو( ? قاشق چای خوری) وکمی شکرتا پخته شود ( اما له نشود)
8- سیب زمینی ها را به صورت خلال برش می زنیم و در روغن مایه که در ماهی تابه داغ شده ( دقت که روغن نسوزد ) می ریزیم تا سرخ شود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفیس جون روشت رو پسندیدم.
فقط توی فر که میره خشک نمیشه؟ فویل نمیخواد روش بکشم؟
من میخوام از شب قبل بزارم تو یه کم آبلیمو و پیاز خرد شده و زعفرون ، اینجوری مزه دار میشه؟
سارا جان منم به این روش درست میکنم همه خوششون میاد.بسیار لطیف و خوش طعم میشه.(البته مرغ شکم پر نیست.چون زیاد علاقه ای ندارم)
یادت باشه پوست مرغ رو نکنی.چون مرغ خشک میشه.
از شب قبل مرغ رو توی ابلیمو و پیاز و نمک و فلفل میخوابونم.
زمان پخت حدود یه ساعت و نیم تا دو ساعته.بسته به اندازه مرغ داره.
یه مخلوط درست میکنم از روغن مایع .رب انار.نمک.فلفل.بعد این سس رو تو و روی مرغ میکشم و حسابی مرغ رو با ابن مواد ماساز میدم تا حالش جا بیاد .بعد توی مرغ چند حلقه پیاز و یه تیکه فلفل دلمه و تعدادی الو میزارم.
توی ظرف پیرکس بیضی چند تا حلقه پیاز میچینم و بعد مرغ رو روی اونها میزارم.و کنارش هم حلقه های پیاز و هویج و یکی دو تیکه فلفل دلمه و دو تا حلقه لیمو ترش میزارم.بعد روشو فویل میکشم و چند تا سوراخ با چنگال میزنم روی فویل و توی فر میزارم.با حرارت 180-190 به مدت حدود یک و نیم ساعتبعد چک میکنم اگه پخته بود.فویل رو از روش برمیدارم و کره و زعفرون که گذاشتم تو مایکروفر کمی گرم شده با قلم مو به روی مرغ میکشم.بعد حرارت بالا رو روشن میکنم و ده دقیقه میزارم تو طبقه بالا تا سطح مرغ برشته بشه.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
سارا جون میتونی مرغتو که ادویه زدی
سرخش کنی دورشو بعد درش بیاری تو شکمشو با اون موادی که گفتم پر کنی
بعدش پیاز و رب گوجه و یکم ابلیمو یه سس غلیظ درس کن بعد مرغتو بزار روش و در حد چنتا قاشق ابم بریز تو سسش
بعد مرغت بزار روش بزار بخار پز شه ینی اب نرسه به مرغش
خیلیییییییییییی نرمو خوب میشه
همیشه از "چوب خدا" ترسوندنمون
ولی حتی یه نفر هم به "بوس خدا" امیدوارمون نکرده!!!