سلا بچه ها من هرماه ۵ یا ۶ روز جلو تر از ماه قبل پریود میشم،چهار مهر پریود شدم،الان باید پریود بشم نهایت تا پسفردا. به نظرتون بی بی چک نشون میده ؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من از ١٠ اوم تا ٢٠ توم پري يك شب درميون داشتم اين ماه لتروزول خوردم ١ ساله منتظرم دعا ميكنم ...
انشالاه هرچی خیره. چله حدیث کسا بگیر انشالاه که نی نی دار بشی😍😍😍
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
به سلامتی عزیزم مال منم پسره طبیعی انتخاب کردی زایمانت رو؟
من نوک سینم رو فشار دادم یه قطره زرد اومد
انشالله همينجا نيايم بهم ميگيم بارداريم🤲🏻💜 چله چه جوريه؟ ميشه راهنماييم كني؟
نذر کن حاجت بگیری شروع کن به حدیث کسا خوندن تا چهل شب. حتما صیغه نذر هم بگو . بگو برای رضای خدا نذر میکنم حدیث کسا بخونم تا حاجتم رو بگیرم حالا هر حاجتی که داری
مگه تازه اقدام به بارداری نکردی؟ شاید پرولاکتینت بالاست
سه ماه رازیانه مصرف کردم شاید واسه من زودتر داره شیر میفته😅 قبل اقدام