2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از ١٠ اوم تا ٢٠ توم پري يك شب درميون داشتم اين ماه لتروزول خوردم ١ ساله منتظرم دعا ميكنم ...

انشالاه هرچی خیره. چله حدیث کسا بگیر انشالاه که نی نی دار بشی😍😍😍

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
به سلامتی عزیزم مال منم پسره  طبیعی انتخاب کردی زایمانت رو؟

من نوک سینم رو فشار دادم یه قطره زرد اومد

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
انشالله همينجا نيايم بهم ميگيم بارداريم🤲🏻💜 چله چه جوريه؟ ميشه راهنماييم كني؟

نذر کن حاجت بگیری شروع کن به حدیث کسا خوندن تا چهل شب. حتما صیغه نذر هم بگو . بگو برای رضای خدا نذر میکنم حدیث کسا بخونم تا حاجتم رو بگیرم حالا هر حاجتی که داری

مگه تازه اقدام به بارداری نکردی؟ شاید پرولاکتینت بالاست

سه ماه رازیانه مصرف کردم شاید واسه من زودتر داره شیر میفته😅 قبل اقدام

سه ماه رازیانه مصرف کردم شاید واسه من زودتر داره شیر میفته😅 قبل اقدام

نه عزیزم ربطی نداره رازیانه رو هم باید با تجویز پزشک مصرف کنی ببین اگه واقعا مایع خارج میشه دیگه مصرف نکن و بنظرم حتما به دکترت بگو

Silenc says a lot more than you think 🤍