سلا بچه ها من هرماه ۵ یا ۶ روز جلو تر از ماه قبل پریود میشم،چهار مهر پریود شدم،الان باید پریود بشم نهایت تا پسفردا. به نظرتون بی بی چک نشون میده ؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من از چهار شهریور تا حالا پریود نشدم باردار هم نیستم. دفعه اول هست اینقدر تاخیر ولی شما بز ...
من بچه دارم زیاد هم حیاتی نیست کلا خواستم بپرسم😘
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
دقيقا مثل مني منم ٤ مهر شدم ٢٦ روزس پري هام جرات بيبي زدن ندارم حتي نرفتم بخرم كه وسوسه هم ن ...
اقدامت کی بوده؟ من ۱۱ و ۱۲ مهر اقدام داشتم
من از چهار شهریور تا حالا پریود نشدم باردار هم نیستم. دفعه اول هست اینقدر تاخیر ولی شما بز ...
وا خوب برو دکتر عزیزم. امپول بزنه پری بیاد