2777
2789
عنوان

ترشح سبر رنگ در بارداري

153 بازدید | 22 پست

ديروز دكتر بود برام دارو داد دو تا كرم واژينال امروز ترشحم سبز شده هفته ٢٤ هستم

بچه ها من واقعا اميدي ندارم هر روز ي مشكلي

به نظرتون كيسه اب پاره ميشه؟؟

اخه قلبش مشكلي نداشتم ديشب ك كرم استفاده كردم امروز اينجوري شدم سوزش و خارش ندارم🤦🏻‍♀️🥺

عفونت قارچی و باکتری با هم داری 

طبیعی جلو گیری کن

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

عفونت داره خارج میشه استفاده کن ، این هفته ها عفونت شایع هست منم دو دوره شیاف واژینال گذاشتم تا خوب بشه مال من ترشح زرد و بد بو بود 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا عفونت هستش که داره دفع میشه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

بچه ها من چرا دو روز پریود شدم این ماه کسی اینطوری نشده؟ اینم بگم ۵ روز تاخیر داشت پریودم بعد ۵ روز تاخیری پریود شدم ۲ روز اما خونریزی داشتم با درد بعد دیگه روز سوم خونی نیومد دردمم قطع شد فقط روز چهارم یکم خون قهوه ای خیلی تیره اومد خیلی کم بعد دیگه هیچی پاک شدم کلا ☹

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

منم سوزش و خارش نذاشتم

فقط ترشح سبز داشتم

از هفته۳۵،پماد هم استفاده کردم ولی خوب نشدم و هفته ۳۸ کیسه ابم پاره شد

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خسته شدم از فكر و خيال😞 مگه عفونت مياد بيرون؟

اره دیگ پماد میزنی میاد بیرون ، من شیاف میزدم فرداش ترشح داشتم ، اگه ادامه دار بود بگو دکترت داروهاتو عوض کنه 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

منم هفته ي ١٥ هستم چند وقت بود ترشح زرد و بعضي روزها هم سبز داشتم ، اما بدبو نبود خارش و سوزش هم ندارم

رفتم دكتر بهم يه پماد و يه بسته كپسول آزيترومايسين داد

دو تا از كپسولها رو خوردم ولي ميترسم عوارض داشته باشه😔

هم از ادامه ي عفونت ميترسم هم از مصرف دارو

عفونت داره خارج میشه استفاده کن ، این هفته ها عفونت شایع هست منم دو دوره شیاف واژینال گذاشتم تا خوب ...

اره واقعا برای چی هست منم فقط موقع بارداری عفونت می گرفتم الان دو هفته درگیرم

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))