سلام.بچه ها بگین چیکار کنم😭😭تازه اول زندگیمه.قبل ازدواج ب شوهرم گفتم هرجایی باهات زندگی میکنم به جز شهر شما اونم قبول کرد.ولی ننیدونم کی زیر گوشش خونده ک جدیدا حرفش عوض شده.دیشب گف بریم شهر خودم زندگی کنیم.بخدا من اونجا ارامش ندارم.چیکارکنم منصرف شع😭😭😭😭
تعجب کردم😂اره بابا داغونن.فک کن مامانش چشم نداره ببینه ما با هم خوبیم یا چیزی خریدیم.بخدا ی ماه پیش ...
اصلا ادم های خوبی نیستن تازه تربت حیدریه نرفتی اونا داغونن خواهر من باهاشون ازدواج کرد کاری کردن همه چیز و داد یه پولم داد طلاقش بدن بچش دلش نمیخواد بره باباش،و ببینه تربت حیدریه معروف هستن به بدی تنها شهری هست که هیچ افغانی داخلش وجود نداره اینقد بد هستن با غریبه ها هیچکس نمیره بسیار هم پولدارن همه زعفران و بادام و پسته دارن
جتلب اینه ک خودش همه رو میدونه😑😑اصن تا یه ماه پیش اگ بهش میگفتی برو کاشمر زندگی کن ۲۴ساعت طلا میریزیم تو سرت حاضر نمیشد بره.میگف فقط میخام از اینا دور باشم.تو کاشمر هیچی نمیشم و از این حرفا.نمیدونم تو این ی ماه چ اتفاقی افتاده ک هزار درجه تغییر کرده
مامانش دیگه عنشو دراورده.باید ببینی تا بفهمی چی میگم😭😭
خواهر من یک ساله طلاق گرفته هنوز مادرشوهر قبلیش زنگ می نه فحش میده😂😂😂 روانی ان هنوز شوهر قبلیش زنگ میزنه به کل فامیل دیگه همه حالشون بهم خورده واسه خواهرم حرف میزنه از عمه بگیر تا دختر عمه و داماد و عروس و ... به همه زنگ میزنه هنوز فحش میده
اصلا ادم های خوبی نیستن تازه تربت حیدریه نرفتی اونا داغونن خواهر من باهاشون ازدواج کرد کاری کردن همه ...
وای بلا ب دور.برا چی اینطورین اینا😐فک کن مادرشوهر من میشینه برا پسرش حرف در میاره.چشم نداره پیشرفت پسرشو ببینه.فقط داماد داماد میکنه.دامادشم هیچ گوهی نیست.خدا شاهده بدذات تر از مادرشوهرم ندیدم.دوماه نتونست منو تحمل کنه.بلایی سرم اورد ک نگو و نپرس.بعد میاد میشینه مادرشوهر دخترشو نفرین میکنه ک دختر من غریبه مادرشوهرش باید هواشو داشته باشه تو اون شهر.یکی نیس بهش بگه خودت برا چی هوای عروستو نداری؟مگه عروس تو غریب نیس؟باز دختر خودش اونجا فامیل و رفیق داره منه بیچاره تو کاشمر هیچکسو ندارم
دیوونن بابا.مادرشوهر من ب پسر خودش میگه حروم لقمه😐از همچین کسی چ انتظاری میشه داشت؟!!
داغونن میفهمم چی میگی . به شوهرت بگو بریم تربت حیدریه هم پولدارن کارتون میگیره هم اونجا خونه مناسب تره خیلی هم از کاشمر بهتره قابل مقایسه نیست بزرگه مرتبه ولی دیگه زیراب تو رو میزنن اما به شوهرت کار ندارن چون مال اونجا حساب میشه
یه چیزی بهت بگم اینا بسیار لجوج هستن بخاطر کار نمیره کاشمر چون تو گیر دادی نریم اون میخواد بره کاشمر ...
نمیدونم شایدم لج کرده.نه بابا اینقد حسودن وچشم و هم چشمی میکنن ک حد نداره.زرت و زرت دکور خونشونو تغییر میدن ک از بقیه عقب نباشن.دوماه شوهرم با رفیقش کار کرد فقط موقع ناهار میومد خونه بقیش همش سرکار بودن
مثلا چ زیر ابی😬😱نمیدونم خلیل ابادو بلدی یا نه؟بهش گفتم خلیل اباد میام ولی کاشمر نه😂😂تربت نرفتم ن ...
اره خلیل اباد بخش شده فک کنم من بچه بودم رفتم کاشمر یه امام زاده داره اینقد گریه کردم تا صبح😁😁😁 تربت خیلی خیلی بهتره من زیاد رفتم خواهرم ۱۵ سال اونجا بود خودتم میتونی بری اونجا سر کار