سلام.بچه ها بگین چیکار کنم😭😭تازه اول زندگیمه.قبل ازدواج ب شوهرم گفتم هرجایی باهات زندگی میکنم به جز شهر شما اونم قبول کرد.ولی ننیدونم کی زیر گوشش خونده ک جدیدا حرفش عوض شده.دیشب گف بریم شهر خودم زندگی کنیم.بخدا من اونجا ارامش ندارم.چیکارکنم منصرف شع😭😭😭😭
خلیل اباد شهر شده😂😂😂ینی قبول میکنه؟اگ قبول کن ک من حرفی ندارم.با کله میرم.هرجا باشه فقط کاشمر نبا ...
ااا جدی اونجام شهر شد😁 به هوای خرید زعفران برو تربت مرکز زعفرانه بعد بگو چقد خوبه بیایم اینجا بادام هم دارن پسته هم فیض اباد هست نزدیک تربت نصف قیمته اونجا پسته
سلام عزیزم چیکارکردم موندی کاشمر یا رفتی؟ اگه رفتی راه کار بده منم برم، کاش از اول نمیومدم که الان کندنش سخته خیلی، همون اول قبول نکنی راحتتره تا بخای بعد چند سال بری کلا موندگاری😭😭😭😭😭😭
لبخند بزن!
بدون انتظار پاسخی از دنیا ،
بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود
که به جای پاسخ لبخند ،
با تمام سازهایت می رقصد ..
سلام عزیزم چیکارکردم موندی کاشمر یا رفتی؟ اگه رفتی راه کار بده منم برم، کاش از اول نمیومدم که الان ک ...
سلام گلم.نه فدات شم نموندم.اومدیم شمال دیگه.حتی بعدشم کلی زیرگوش شوهرم خوندن که بریم کاشمر زندگی کنیم ولی با هر بدبختی بود جلوشو گرفتم.میگن یه سال و دو سال اما فقط کافیه بری دیگه موندنی هسنی تا قیام قیامت