2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 87 پست
اره خلیل اباد بخش شده فک کنم من بچه بودم رفتم کاشمر یه امام زاده داره اینقد گریه کردم تا صبح😁😁😁 ت ...

خلیل اباد شهر شده😂😂😂ینی قبول میکنه؟اگ قبول کن ک من حرفی ندارم.با کله میرم.هرجا باشه فقط کاشمر نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلیل اباد شهر شده😂😂😂ینی قبول میکنه؟اگ قبول کن ک من حرفی ندارم.با کله میرم.هرجا باشه فقط کاشمر نبا ...

ااا جدی اونجام شهر شد😁 به هوای خرید زعفران برو تربت مرکز زعفرانه بعد بگو چقد خوبه بیایم اینجا بادام هم دارن پسته هم فیض اباد هست نزدیک تربت نصف قیمته اونجا پسته 

هر چی یکی ب دو کردم فایده نداشت.از دیشب حتی اب هم نخوردم فقط دارم زار میزنم نمیدونم چیکار کنم.همش زی ...

کی بگم والا این مادر شوهر هر کاری بگی بر میاد خانواده شوهره دیگه سر من کم بلا نیاوردن

سلام عزیزم چیکارکردم موندی کاشمر یا رفتی؟ اگه رفتی راه کار بده منم برم، کاش از اول نمیومدم که الان کندنش سخته خیلی، همون اول قبول نکنی راحتتره تا بخای بعد چند سال بری کلا موندگاری😭😭😭😭😭😭

لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ..
سلام عزیزم چیکارکردم موندی کاشمر یا رفتی؟ اگه رفتی راه کار بده منم برم، کاش از اول نمیومدم که الان ک ...

سلام گلم.نه فدات شم نموندم.اومدیم شمال دیگه.حتی بعدشم کلی زیرگوش شوهرم خوندن که بریم کاشمر زندگی کنیم ولی با هر بدبختی بود جلوشو گرفتم.میگن یه سال و دو سال اما فقط کافیه بری دیگه موندنی هسنی تا قیام قیامت

سلام گلم.نه فدات شم نموندم.اومدیم شمال دیگه.حتی بعدشم کلی زیرگوش شوهرم خوندن که بریم کاشمر زندگی کنی ...

دقیقا اگه میومدی موندنی بودی، خیلی خوب کاری کردی رفتی من اومدم واسه5سال الان 10سالهه موندم

لبخند بزن! بدون انتظار پاسخی از دنیا ، بدان روزی دنیا انقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ لبخند ، با تمام سازهایت می رقصد ..