سلام.بچه ها بگین چیکار کنم😭😭تازه اول زندگیمه.قبل ازدواج ب شوهرم گفتم هرجایی باهات زندگی میکنم به جز شهر شما اونم قبول کرد.ولی ننیدونم کی زیر گوشش خونده ک جدیدا حرفش عوض شده.دیشب گف بریم شهر خودم زندگی کنیم.بخدا من اونجا ارامش ندارم.چیکارکنم منصرف شع😭😭😭😭
دختر خوب باید قبلش تحقیق میکردی همه جا خوب و بد هست اما واقعا ازدواج با یه شهر دیگه و یه استان دیگه اشتباهه من مشهدم البته اصالتا اصفهانی هستم واقعا حاضر نیستم با اطراف مشهد ازدواج کنم تربت حیدریه و کاشمر و قائن و اینا معروفن به خوبی بیش از حد
بازم داری رو حرف خودت میمونی .برومشاوره .با مهربانی .خواهش. امیدوارم مشکلت حل شه.میتونی موقتی برید ...
میدونی چیه؟بدبختی من اینجاس ک عاشقشم.ک دوسش دارم.برپدر عشق و دوست داشتن لعنت.ولی زندگی تو شهرشون برام عذابه.جهنمو ب جون میخرم ولی زندگی تو اون شهرو نه.
وا عزیزم این حرفاچیه میزنی؟یعنی چی داغمومیزارم رودلش؟؟اولا ک بقول خودت انتخاب خودت بوده پس بایدپاش و ...
ینی میگی برم؟وااااااای فکرشم برام دردناکه.خدا شاهده از دیشب ی چشمم اشکه ی چشمم خون.برادرشوهرم خیلی پسر خوبیه وقتی حرفامو شنید کلی باهاش صحبت کرد ک برادره من زنت درست میگه اونم تو این زندگی سهم داره حق انتخاب داره یجایی رو انتخاب کن ک اونم دوس داشته باشه اما شوهرم گوشش ب این حرفا بدهکار نیست ک نیست.نگاه اگه واقعا برا یکی دو سال باشه به زور هم ک شده تحمل میکنم نهایتش مجبورش میکنم یه جای دوراز مامانش برام خونخ بگیره و اصلا رفت و امد هم نداشته باشیم ولی میترسم بره کاشمر دیگه تکون نخوره.همونجا موندگار شه.اون وقت چ خاکی ب سرم بریزم؟
نه بابا افتضاحن من همکار کاشمری داشتم هر روز زیراب میزد اخرم بخاطر اون استعفا دادم
تعجب کردم😂اره بابا داغونن.فک کن مامانش چشم نداره ببینه ما با هم خوبیم یا چیزی خریدیم.بخدا ی ماه پیش ک شوهرم برا من ی انگشتر خرید مامانش شبش ی دعوا راه انداخت ک اون سرش نا پیدا..خدایی از وقتی اینا رو دیدم روزی هزار بار میگم باید عمه هامو بپرستم.اینا خیلی داغونن.
عزیزم میدونم سخته وقای مرد یه تصمیم ب این مهمی روخ.دش تنهایی بگیره و ب زنش گوش نده،اما چاره چیه نمیشه ک زندگیتو الکی الکی خراب کنی اگه پسرسالمیه دوستت داره اهل دود و ...نیست باهاش برو اونم تحت فشاره بالاخره باابن خرجای سنگین واقعا زندگی چرخوندن واسه یه مردخیلی سخته حتما صلاح دیده اونحا باشه کارش بیشترمیگیره،بعدم ب این فکرکن ک کاشمرم یه شهره مثل شهرای دیگه مگه اونجا کسی زندگی نمیکنه؟!شهر ارواح ک نیست عزیزم اونجاهم زندگی درجریانه انشاا...میری و دوستای خوبم پیدامیکنی ادم اگه خودش خوب باسه همه جا براش بهشته ،من خودم مشهدم یکی ازاقواممون ازدواج کرد رفت کاشمر تازه،انشاا...خوشبخت بشی
تعجب کردم😂اره بابا داغونن.فک کن مامانش چشم نداره ببینه ما با هم خوبیم یا چیزی خریدیم.بخدا ی ماه پیش ...
همه جا خوب و بد هست،من چندوقت پیش توتاپیکام گفتم مشهدیم همه پرسیدن مادرشوهرت خوبه یانه چون شنیدیم مادرشوهرای مشهدی خیلی فضولن و دخالت میکنن گفتم بخدا ک مادرشوهرم مثل مامانمه دلسوزمه طرفدارمه بعضی وقتام یه حرفایی میزنه ک ادم برنجه ولی دیگه مادرشوهره چه میشه کرد خداییش مامان خودمم برای عروساش کم نمیزاره توهیچ چیزی
عزیزم میدونم سخته وقای مرد یه تصمیم ب این مهمی روخ.دش تنهایی بگیره و ب زنش گوش نده،اما چاره چیه نمی ...
وااااااای نگو.نمیدونی چطورین.همش سرشون تو زندگیمه.مدام رو مخ شوهرم کار میکنن.شوهرم زمین و ماشینشو خواست بزنه ب اسمم باورت نمیشه تمام توانشونو گذاشتن ک منصرفش کنن.بد خواهن.بد ذاتن.دو رو ان.اصلا نمیشه تحملشون کرد.از همه بدتر شهر کوچیکیه.بعدم شوهرم اونجا دشمن زیاد داره.