2777
2789

نمیدونم والا برا منکه گفت دختره ولی دیگه نمیدونم درسته یا نه

اما همین چند وقت پیش به یکی از اطرافیان گفته بودن دختره اینم کلی دخترونه خرید کرده بود بدنیا اومد پسربود🥴

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا برا منکه گفت دختره ولی دیگه نمیدونم درسته یا نه اما همین چند وقت پیش به یکی از اطرافیا ...

آخه سونوگراف و دستگاه سونوگرافیش خوب و دقیق هستش

گفت دختره چند بارم نگاه کرد

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
آره دیگه اگه جای خوب بری از ان درست میگن بسلامتی دیگه خریداتو انجام بده تا سنگین نشدی و همه چی گرونت ...

آره جای خوب بود ینی قشنگ جنینو میشه دید تو عکس 

دکترشم خیلی دقیقه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
آخه سونوگراف و دستگاه سونوگرافیش خوب و دقیق هستش گفت دختره چند بارم نگاه کرد

میگن درصد خطا خیلی کمه ولی خوب من همین دوماه پیش تو فامیل دیدم تعجب کردم 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

منم ۱۰ روز دیگه جنسیت نی نی مو میفهمم

حتما برا انومالی باید ۱۸ بود زودتر نمیشه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت