2777
2789
همه رو خوندم آخریا رو چنتا پیام یکم طولانی واسش فرستادی رو میگم ک جواب نداد؟

نه بابا ، جواب نداد اصلا این‌مدت زیاد پیامم جواب نمیداد نمیدونم چرا،  چون‌گفته بودم پوشک نداره بچم واسش میتونی بخری یکم دست تنگه انگار نمیدونم بخدا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیر اومدی نخوندم اسکرین ها رو؟

آخری رو فک کنم نخوندم حذف کردی  

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
من اخلاق گندی دارم هر وقت نزدیک پریودم میشه کم تحمل و عصبی میشم وقتی دیدم اینقدر بچه گریه میکنه اینم ...

میدونم چی میگی.حالا خودتو ناراحت نکن انشاالله که همسرت سریع حال و روزش خوب میشه و دیگه سراغ مخدر نمیره.و زندگیتون سروسامون میگیره

نه بابا ، جواب نداد اصلا این‌مدت زیاد پیامم جواب نمیداد نمیدونم چرا،  چون‌گفته بودم پوشک نداره ...

اهان سخته خواهرشوهرمنم شوهرش معتادبود چن سال افتاد زندان خونواده شوهرش حتی ی جفت جوراب پای بچه هاش نکردن بخدا اصلللللا نمیگفتن چی داری چی نداری هممممش با پدرشوهرمو اینا بود پوشکای دخترشو شیرشو همش مامیگرفتیم 

❤️

میدونم چی میگی.حالا خودتو ناراحت نکن انشاالله که همسرت سریع حال و روزش خوب میشه و دیگه سراغ مخدر نمی ...

ایشالله ولی با این حرفایی که رد و بدل شد ، من دیگه زنگ نمیزنم بهشون بزار گرفتارم بشم سرکار نتونم برم شب تنها بمونم ولی خسته شدم خداییش از گدایی کردن . بلاخره بچه پسرشه خودش داره میبینه ندارم‌پوشک بخرم قطره هاش بخرم بچه مریض بود دل نکرد بگه ببرش دکتر،  از بی عرضگی پسرش به این روز افتادیم.  ولی خوب بلده طعنه بزنه که تو برنامه نداری واسه خقوقت گفتم‌مگه من حقوقم چقدره که زندگی میچرخه همه چی ده برابر شده بعدم چقدر قسط دارم میدم من

بزارم اللن؟

شما پدرشوهرت بهت نظر داره شوهرت شیشه ای افتضاحه خودت شاغلی داری خرج خودتو و بچه رو میدی یه پوشک برای نوه خودشون نخریدن اخه تورو خدا چرا جدا نمیشی؟چه اصراریه با این خانواده کثیف بقیه عمرتو بگذرونی؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست