2777
2789
شما پدرشوهرت بهت نظر داره شوهرت شیشه ای افتضاحه خودت شاغلی داری خرج خودپو و بچه رو میدی یه پوشک برای ...

عزیزم شوهرم کمپه رفته ترک کنه ،جدایی گفتنش راحته باید شرایطش داشته باشی ،نمیتونم که با یه بچه بی گدار به آب بزنم حداقل الان سقفی بالا سر بچه ام هست تو خونه خودم راحتم . طلاق کلی دردسر داره الکی که نیست باید شرایط واسه بچه فراهم باشه نمیتونم که بچمو همش عذاب بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شوهرم کمپه رفته ترک کنه ،جدایی گفتنش راحته باید شرایطش داشته باشی ،نمیتونم که با یه بچه بی گدا ...

انشالله که همه مشکلات حل بشه و به ارامش برسی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اسی بنظرم شما خیلی تند رفتی.چیزی نگفته بنده خدا

شایدم‌حق باتوجه نمیدونم ، ولی تو بودی هزاری تو دستت نبود الله الله روز میگذروندی تا حقوق بگیری و چند روزی خیالت راحت باشه یه پوشک بخوای اصلا نخرن گفتم از پوشک نوه هات چند تا بزار واسش .چه حالی میشدی

اسی بنظرم شما خیلی تند رفتی.چیزی نگفته بنده خدا

بعد مثلا من‌میگم چیکار کنم پوشکاش آخرشه تموم کنه میگه تموم کنه بزار باز باشه میچرخه جیش کنه . وقتی نمیتونی بخری چیکار میکنی .بعد رفته صندلی خریده واسه پسرم که جلو دیگران نگن نوه فلانی دمپایی نداره بپوشه. خوب بچه من اول موشک احتیاج داره قطره آهن و مولتی واجبشه نه صندل

شایدم‌حق باتوجه نمیدونم ، ولی تو بودی هزاری تو دستت نبود الله الله روز میگذروندی تا حقوق بگیری و چند ...

عزیزم حق نیدم اینا رو.من فقط اسکرینا رو خوندم و طبیعتا از مشکلات شما اطلاعی ندارم.اینکه الان توی این شرایط افتادین خب تقصیر پسر این خونواده و نتیجه تربیت همین پدره و مادره.نباید کوتاهی کنن.بچه شما نوه اوناس هر کار واسش کنن کمه.اما خب متاسفانه مهر و محبتا کمرنگ شده

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
عزیزم حق نیدم اینا رو.من فقط اسکرینا رو خوندم و طبیعتا از مشکلات شما اطلاعی ندارم.اینکه الان توی این ...

اینجوری هم خیلی بچمو دوست دارن ،نمیدونم خدا خودمم موندم . 

عزیزم حق نیدم اینا رو.من فقط اسکرینا رو خوندم و طبیعتا از مشکلات شما اطلاعی ندارم.اینکه الان توی این ...

۹روز پیش پوشک‌ پول داد واسش گرفتم چند روز بود پوشک نداشت هیچی نگفتم دیگه نمیشد بدون پوشک اذیت میشد بعدم‌خونه خودم نبودم دیگه میخواستم بیام خونه مامانم . خونه خودش اصلا نمیزاره بچه بدون پوشک حتی اگه پای بچه سوخته باشه ولی خونه مامان من باز باشه اشکال نداره 

اهان سخته خواهرشوهرمنم شوهرش معتادبود چن سال افتاد زندان خونواده شوهرش حتی ی جفت جوراب پای بچه هاش ن ...

همیشه میگرفتیم واسش؟اون چه برخوردی داشت؟ 

مادرشوهر من هر کاری پسرش خوشحال کنه میکنه ولی وقتی چیزی به من ربط داشته باشه انجام نمیده نمیدونم چرا انگار من جدام از پسر و نوه اش.  فقط ۱ماه پیش که شوهرم رفت دیدم تو مدارکش ۱۰۰ تومن یا ۸۰ تومن پول داشت که مدارکش برو وقتی ازش گرفتم پول داخلش نبود منم هیچی نگفتم چون خودش بهش داده بود خرج ‌پوشک ، چند روز بعدش ۵۰ تومن بهم داد میدونست که هزاری ندارم واسه کرایه و پوشک و خرج خونه. ولی بعضی وقتا ام نان میوه سیب زمینی پیاز و گوشت میاره . ولی حرفشم میزنه مثلا خرجی میکنه میگه منم میگم وظیفه پسرته نکن بزار خودش بیاد انجام بده  

همیشه میگرفتیم واسش؟اون چه برخوردی داشت؟  مادرشوهر من هر کاری پسرش خوشحال کنه میکنه ولی وقتی چ ...

والا خواهرشوهرم دهنش همیشه باز بود هیچوقت از خونواده شوهرش انتظاری نداشت ولی برعکس من چیزی واس بچم میگرفتم انتظارداشت واس بچه اونم بگیرم حتی اسباب بازی میگرفتم باید واس اونم میگرفتم خلاصه که خیلی حرص خوردم از دستش همش دعا میکردم شوهرش بیاد بیرون از زندون مایه نفس راحت بکشیم اخه بگو توکه پول نداری خرجی نداری چرا شیرتو قط کردی شیرخشک دادی بچت من لاغرم خیلی واس همون ب بچم شیر خشک دادم ک بدنم ویتامین کم نیاره اون ۸۰ کیلوه بخدا اونم ازمن تقلید کرد شیر خشک داد همشم شوهرمو پدرشوهرمو برادرشوهرم اکثرا میگرفتن واسش 😤😤

❤️

والا خواهرشوهرم دهنش همیشه باز بود هیچوقت از خونواده شوهرش انتظاری نداشت ولی برعکس من چیزی واس بچم م ...

کلا نداری خیلی بده ،چشم و هم‌چشمی بدتر . من خداروشکر خودم سرکارم ولی حقوقم‌کفاف نمیده چون قسطا رو همه من میدم بیمه و همه چی رو قسط وام . از وسطای برج کم میارم ولی تا اخر برج تحمل میکنم ۱۰ روز آخر برج و سخته بخاطر پسرم که پوشک میخواد خونه‌کردم که نمیتونه دست شویی کنه و جیش. الانم از دیشب با یه پوشکداره‌میچرخه روم نشد به بابام‌بگم پوشک‌نداره. مادرشوهرم یکی هم واسش پوشک‌نزاشته بود واسه همین زود بچه رو داد و رفت بعد حرفش نزد که مثلا پیام دادی من ندیدم. بچه من خیلی وابستش شده بقدری شبا تو بغلش  میخوابید وقتی میومد پیش ما ، تو میدونی شرایط منو خوب حداقل تا دم در بیا. ۲ساعت بچه فقط گریه میکرد که بریم؟ بیرون و بابای خودشو صدا میزد چقدر عذاب اور بود تا دیگه بابام اومد ساکت شد

کلا نداری خیلی بده ،چشم و هم‌چشمی بدتر . من خداروشکر خودم سرکارم ولی حقوقم‌کفاف نمیده چون قسطا رو هم ...

میدونم سخته خب واس اینجور مواقع میتونی کهنه بخری هروقت پوشک نداشتی کهنه استفاده کن بهترازاینه ک بچت عفونت بگیره خدای نکرده 

❤️