2777
2789
میدونم سخته خب واس اینجور مواقع میتونی کهنه بخری هروقت پوشک نداشتی کهنه استفاده کن بهترازاینه ک بچت ...

خونه مردم که نمیشه کهنه کنی بعدم عزیزم من کهنه استفاده میکردم پای بچم حساسیت پیدا کرد . شورت آماده ای هم‌گرفتم نمیپوشه. من همه اینا میگی گلم فکر کردم انجامم دادم . بابام‌میگفتم که میخرید خودم روم نمیشه ،منم‌میرم سرکار روزا اونجاست دیدن پوشک نداره خریدن واسش .تازه بابام میگه خرج ماشینت بپرس چقدر میشه من میدم درستش کن هر وقت پول داشتی یا فروختی پس بده.دلم نمیاد قبول کنم

خونه مردم که نمیشه کهنه کنی بعدم عزیزم من کهنه استفاده میکردم پای بچم حساسیت پیدا کرد . شورت آماده ا ...

عزیزم ایشالا ایندفه واقعا شوهرت سرش ب سنگ خورده باشه و ترک کنه واقعا اینجوری سخته ک آدم توخرجش بمونه و تکیه گاه نداشته باشه ولی واقعا هم زمونه ای شده با این اوضاع اقتصادی آدم نمیتونه از کسی انتضاری داشته باشه

❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ایشالا ایندفه واقعا شوهرت سرش ب سنگ خورده باشه و ترک کنه واقعا اینجوری سخته ک آدم توخرجش بمونه ...

بنظرت من مقصرم ؟

الان اومدم دکتر استعلاجی بگیرم این  ۲روزو 

زنگ زدم مشاوره کمپ گفت اینا پیش خودشون فکر کردن دارن به تو لطف میکنن و توقع دارن هر کاری کردن تو چشم بگی گفت اصلا دیگه زنگ و تماس نگیر تا خودشون بیان سمتت ، احتمالش هست شوهرمو از کمپ در بیارن زودتر از موعد چون قبلا گفته بودن زودتر بیاد بیرون گفت اگرم آوردنش بیرون بهشون اتمام حجت کن که اگر رفت باز سمت مواد باید ببرین تحویلش بدین اینبار ۲ دوره بمونه . گفت بنداز گردنشون همه چی رو وظیفشونه خیلی هم لطف کردی به بچشون با این شرایطش که باهاش موندی شوهرم داغون داغون بود وقتی رفت کمپ شبیه کارتون خوابای خیابون شده بود

عزیزم ایشالا ایندفه واقعا شوهرت سرش ب سنگ خورده باشه و ترک کنه واقعا اینجوری سخته ک آدم توخرجش بمونه ...

کار دکترم تموم شد زنگ میزنم مشاوره رایگان تلفنی اونا چی میگن

خودم که فکر میکنم همش زیر سر پدر شوهرمه چون مادرشوهرم آدم خوبیه فقط دست تنگه واسه خرج کردن دلش میلرزه 

خودم که فکر میکنم همش زیر سر پدر شوهرمه چون مادرشوهرم آدم خوبیه فقط دست تنگه واسه خرج کردن دلش میلرز ...

میگم دیگه زیاد زنگ و تماس و اینا نگیر باهاشون رفت امدتم کم کن در کل ازشون انتظار نداشته باشی راحتتری خرجتم ب حداقل برسون ک زیاد کم نیاری 

❤️

میگم دیگه زیاد زنگ و تماس و اینا نگیر باهاشون رفت امدتم کم کن در کل ازشون انتظار نداشته باشی راحتتری ...

من مشکلی با خرج و مخارج ندارم دلم جای دیگه گرفته ، اینا همش کار پدرشوهرمه میخواد منو اذیت کنه زنگ زدم مشاوره ۱۴۸۰ همه چی و تعریف کردم گفت با توجه به اینکه یکبار بهش اخطار دادی و باز اومده سراغت باید باهاش برخورد کنی خدای نکرده اتفاقی بیفته خودت از بین میزی گفت اصلا نترس این روششو عوض کرده پیش خودش میگه اینقدر میرم میام تا نرمش کنم کوتاه بیاد . پای حیا و ابروت وسطه،  اگر اومد دوباره بهش بگو من نیتت میدونم بخوای یکبار دیگه هجین فکری  بکنی ، کار و رفتار از خودت نشون بدی به زنت میگم همه چیزو نتیجه نگرفتم به شوهرم‌میگم بازم نتیجه نگرفتم از طریق دادگاه اقدام میکنم. از زندگیم برو بیرون