2777
2789

واقعا!!

من نمیدونم عزیزم

به دکتر گفتی،؟؟؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بند ناف تو‌ماهای پایین ممکنه هر جایی باشه دکتر من می‌گفت تو طول روز می‌تونه بند ناف بگیره دستش بچرخونه بندازه باب پاهاش بندازه گردنش اصلا نگران کننده نیست چون محیط آبکی و‌لیزه دوباره خودش پر میاد اونیکه نگران کنندس موقع زایمان طبیعی اگه بند نام بپیچه دور گردن تازه اونم راه داره بی خودی خودتو نگران نکن 

بند ناف تو‌ماهای پایین ممکنه هر جایی باشه دکتر من می‌گفت تو طول روز می‌تونه بند ناف بگیره دستش بچرخو ...

چ جالب و بامزه. نمیدونستم. من همش نگران مدل خوابمم. میگم جوری نخوابم بند ناف خدای نکرده دور گردنش بیفته

چ جالب و بامزه. نمیدونستم. من همش نگران مدل خوابمم. میگم جوری نخوابم بند ناف خدای نکرده دور گردنش بی ...

اونو باید تو ماه‌های آخر مراقب باشی از سی هفته به بعد با آرامش از این پهلو به اون پهلو بشی