2821
2789

واقعا!!

من نمیدونم عزیزم

به دکتر گفتی،؟؟؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بند ناف تو‌ماهای پایین ممکنه هر جایی باشه دکتر من می‌گفت تو طول روز می‌تونه بند ناف بگیره دستش بچرخونه بندازه باب پاهاش بندازه گردنش اصلا نگران کننده نیست چون محیط آبکی و‌لیزه دوباره خودش پر میاد اونیکه نگران کنندس موقع زایمان طبیعی اگه بند نام بپیچه دور گردن تازه اونم راه داره بی خودی خودتو نگران نکن 

بند ناف تو‌ماهای پایین ممکنه هر جایی باشه دکتر من می‌گفت تو طول روز می‌تونه بند ناف بگیره دستش بچرخو ...

چ جالب و بامزه. نمیدونستم. من همش نگران مدل خوابمم. میگم جوری نخوابم بند ناف خدای نکرده دور گردنش بیفته

چ جالب و بامزه. نمیدونستم. من همش نگران مدل خوابمم. میگم جوری نخوابم بند ناف خدای نکرده دور گردنش بی ...

اونو باید تو ماه‌های آخر مراقب باشی از سی هفته به بعد با آرامش از این پهلو به اون پهلو بشی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز