2777
2789

آره ازدواجم معجزه خدا بود برام

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

کسی که دوسش داشتم معجزه شد و برگشت سمتم

هرچند الان کات کردیم و پشیمونم

اما با خودم میگم همین که چیزیو بخوام و بدستش بیارم حس خیلی خوبیه و بهم احساس قدرت میده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

اره زیاد

خدا تو زندگی من خیلی حضورداشت چون خیلی بهش ایمان دارم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
رسیدن ب عشقم بعد از ۸ سال  انقد دعا و  گریه و زاری کردم تا خدا بهم داد اگه حاجتت مهمه ...

عزیزم..

انقد دعا کردم دیگه ناامید شدم
چه دعاهایی کردی؟ ذکرای خاصی هست؟نمیدونم چیکار کنم به بن بست رسیدم

وای جدی؟ میشه یکم مختصر تعریف کنی؟

آره یه بار مفصل تعریف کردم اینجا

اون موقع یه مشکل بزرگی تو خانوادم به وجود اومده بود همه به پدر و مادرم میگفتن هیچ کس این دخترتو نمیگیره....زنداداشای خودم متلک میگفتن بهم

ولی دقیقا همون موقع ها شوهرم که هم خودش هم خانوادش همه چی تموم بودن معرفی شد بهمون و خیلی زود ازدواج کردیم.زنداداشام فکر میکردن ما دروغ گفتیم بهشون در صورتی که مادرم همه حقیقت رو روز اول بهشون گفت و اصلا واسشون اهمیت نداشت

خدا بخواد همه چی ممکنه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چطور برگشت؟

با یکی دیگه نامزد کرده بود

اینکه از اون جدا شد برا من معجزه بود 

اما اینکه برگشت سمتم بخاطر این بود که از قانون جذب استفاده کردم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
عزیزم.. انقد دعا کردم دیگه ناامید شدم چه دعاهایی کردی؟ ذکرای خاصی هست؟نمیدونم چیکار کنم به بن بست ...

نماز شب ، زیارت عاشورا، صلوات ، قرآن،  نذر  برا فقرا 

، بیداری سحر تا  طلوع آفتاب  و...‌ترک گناه  ، نماز اول وقت

خلاصه خیلی سختی کشیدم  و ب خدا ثابت کردم ک لیاقتشو  دارم

اخه معتقدم  فقط باید خدا رو راضی کنیم  ، بقیه رو خدا  اوکی میکنه 

🍒🍹
نماز شب ، زیارت عاشورا، صلوات ، قرآن،  نذر  برا فقرا  ، بیداری سحر تا  طلوع آفت ...

ازدواج کردین؟