2777
2789
عنوان

خانوما میاین نظرتون رو بگید

53 بازدید | 18 پست

بگید جا من بودین چیکار میکردین؟

من الان باید چیکار کنم

نزدیک پنج ساله عقدم

شوهرم دوسم داره منم دوسش دارم

اما اخلاقاش بده زود عصبی میشه حرفایی ک نبایدو میزنه قضاوت میکنه توهین تحقیر 

فک میکنم باهاش نمیتونم آرامش داشته باشم

اگه فیلم ملی و راه های نرفته ش رو دیده باشین اخلاق شوهرم اونجوریه

پست طولانی نشه

تو پست بعد بقیه حرفامو میزنم

من دوسش دارم و ازونجایی ک آدم فوق العاده احساسی هستم میترسم‌جدا بشم بازم بهش فکر کنم غصه بخورم

اما واقعا اخلاقاش خوب نیس خیلی بدبینه و بددهن

دلم برا بچهای ک بیاد تو زندگیمون میسوزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اوه اخلاقش اونجوریه بهم بزن ینی چی غیرت بیجا دست بزن!!! وای وای میخوای بدبخت شی؟؟ اون دختره هم ا ...

آره دقیقا

دوست داشتنم رو سرد میکنه با اداهاش

دست بزن نداره اونجوری اما تازگیا یه تشرایی میزنه مثلا دستمو فشار میده یا هولم میده

آره دقیقا دوست داشتنم رو سرد میکنه با اداهاش دست بزن نداره اونجوری اما تازگیا یه تشرایی میزنه مثلا ...

وحشیه . بهم بزن اون میلاد کی مرام هم بعضی وقتا مهربون میشد گولشو نخور . اگه واقعا اونجوریه ممکنه بدتر هم بشه ها

اینو بدون که اخلاق آدما هرگز عوض نمیشه..بلکه با مرور زمان..افزایش سن..بیشتر شدن مشکلات و عادی شدن زن و شوهر برای هم ..بدتر هم میشه...

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
منطقی باش یه جاهایی احساس به نظرم اینجا جایی نداره

آخه سختمه

الان تو این موقعیت هزار تا آرزو داشتم برا خودم جهیزیه ام عروسیم

تمرین رقص کرده بودم

حالا همش باید به جدایی فک کنم بعد پنج سال بلاتکلیفی

همش امید داشتم قراره خوب بشه اما نمیشه

مطمعنم بدترم میشه رفتن زیر سقف

آخه سختمه الان تو این موقعیت هزار تا آرزو داشتم برا خودم جهیزیه ام عروسیم تمرین رقص کرده بودم حال ...

یه نفر دیگه . انقد مرد خوب زیاده . عجله نکن . با یه مرد با ایمان و مومن واقعی ازدواج کن که هیچ وقت تحقیر نشی

توی موقعیت الان هنوز احساسم وجود داره ولی مطمعنم بعد هم خونگیمون اوضاع بدتر میشه چون راهمم از مامانم دوره ممکنه گیر بده برا بیرون اومدنم

برا همین الان جدا شدنم راحت تر از وقتیه که وسایلمو ببرم