2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم دیگ نماز بخونم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 50 پست
تا حالا اصلا باردار نشدی یا سقط داشتی؟

اصلاااااااا هیچکدوممم مشکل هم از خودمه کیست پلی کیستیک 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
من که نماز خیلی بهم ارامش میده به خصوص که تازه تو گروه ختم قرانم عضو شدم بعدش قران میخونم خیلی خوبه ...

خیلی  خوووبه  برا منم دعا کن 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااااااا هیچکدوممم مشکل هم از خودمه کیست پلی کیستیک 

یعنی یه کیست میتونه ۹ سال نزاره باردار بشی .‌‌؟ 

من با کیست باردارم الان .توکل کن بخدا

البته پلی کیستیک نیست

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
درکت میکنم ولی حس میکنم شیطان داره از این فرصت استفاده میکنه بد به دلت راه نده حتما مصلحت نبوده ...

باشه عزیزم ممنونم 

بیخیال بابا از همون اراده ها که خانما دارن وقتی یه کار بخوان بکنن دنیا حریفشون نیست بکن و شروع کن بخ ...

باشه تلاشمو میکنم ک برگردم سمت نماز 

خیلی  خوووبه  برا منم دعا کن

باشه حتما عزیزم امروز دو جز برداشتم که بخونم 

نمیدونم چرا دوست دارم یه جز رو به نیت تو بخونم قسمت شما بوده ایشالله که همه چیز حل بشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
گلم شاید تو مصلحتت نیست فعلا ..شاید چن ماه یا چن ساله دیگه مامان میشی و فقط این ناراحتی ها برات میمو ...

اخه خیلی  بچه دوس  دارمممم من یبار زندگی  ناموفق  داشتم اگر این ازدواجمم بخاطر بچه شکست بخوره دق  میکنم  ولی بازم توکل  میکنم بخودش  مرسی  از دلگرمی  ک بهم میدین 

بعد از یانکه وقت نمازت بگذره عذاب وجدان نمیگیری؟ منکه اینصوریم میگم اگه خونده بودم الان تموم شده ب ...

چرا میگیرم چن روزه بهش فکر میکنم صب  و ظهر وشب  ولی  نمیتونم برم بخونم عذاب  وجدان دارم ولی  نمیدونم چه مرگم شده 

یعنی یه کیست میتونه ۹ سال نزاره باردار بشی .‌‌؟  من با کیست باردارم الان .توکل کن بخدا الب ...

اره پلی  کیستیک نمیزاره هزار جور قرص  و آمپول  زدم وزن کم کردم ولی  نمیشه ک نمیشه...

باشه حتما عزیزم امروز دو جز برداشتم که بخونم  نمیدونم چرا دوست دارم یه جز رو به نیت تو بخونم ق ...

ووووای  مرسیییی عزیز دلممممممم از خدا هر چی  میخوای بهت بده شاید با نیت شما حال دل منم خوب شه و خدا نگاهی بهم کنه و بچه دار شم 

ایشالله خدا کنه 🌷

مرسی از دلگرمی ک دادین بچه ها نمازمو الان میخونم