2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم دیگ نماز بخونم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 50 پست
انگار افسردگی گرفتی زمان میبره تا خوب شی اگه بهتر نشدی حتما یه دکتر برو

اره پیش  دکتر دارم میرم چون از خودم متنفرم حتما در این موردم حرف  میزنم باهاش 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطون بهت غلبه کرده پوزشو بزن

الان به کمک شما دوستای  خوب  و دلگرمی هاتون رفتم ک شیطون و شکست بدم 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
منم الان چندوقتهدکه اینجوری شدم

حس و حال  بدیه 😔

ببخشید قصد بی احترامی ندارم ولی من خودم دیگه سالهاس اعتقادم رو از دست دادم 

منم دل سرد شدم 😔😔

منم دل سرد شدم 😔😔

نمیدونم چرا حس میکنم اعتقاداتی که ما گفتن اونجور نبود و خدا از ما چیزای ساده تر و راحت تر میخواد تا این دنگ و فنگ نگاه کنی کشور ها خارج خیلی ساده تر زندگی میکنن تازه خدارو هم کم قبول دارن زندگیشون عالیه و شادن حس میکنم خدا هم از ما اینو میخواد که ساده تر به زندگی نگاه کنیم

من یک ترنسم 
نمیدونم چرا حس میکنم اعتقاداتی که ما گفتن اونجور نبود و خدا از ما چیزای ساده تر و راحت تر میخواد تا ...

دقیقا منم چن وقته اینطوری  حس  میکنم  میگم خدا راضی  به این نیس ک اینقدر بنده ش  تو فکر و عذاب  باشه

عزیزم تگر پلی کیستیک هستی. مدتی عسل و سیاهدونه. ویتاگنوس. آجیل سویا. کپسول گل مغربی. و تخم کتان استفاده کن اینا خیلی خوبن برای تنظیم هورمون زنانه و بهتر کردن وضعیت تخمدان ها. و اگر اضافه وزن داری حتما ورزش کن و وزنتو کم کن

ذکر رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین رو هم بگو( خدایا نرا تنها رها نکن همانا تو بهترین وارثین هستی)

انجام بده انشاءالله نتیجه گرفتی منم دعا کن.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
عزیزم تگر پلی کیستیک هستی. مدتی عسل و سیاهدونه. ویتاگنوس. آجیل سویا. کپسول گل مغربی. و تخم کتان استف ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدممممممم یه دنیا ممنون ❤

اخه خیلی  بچه دوس  دارمممم من یبار زندگی  ناموفق  داشتم اگر این ازدواجمم بخاطر ب ...

خواهر شوهر من ۲۵ ساله بچه دار نمیشه ...میگه چرا اون همه خودمو اذیت دادم اونقدرررررر پول خرج کردم الکی ...میگه کاش بجای استرس و اینا برای خودم زندگی میکردم ...ببین دوست عزیزم میدونم بچه شیرینه ...ولی اول باید خودمونو دوس داشته باشیم ...مهم خودمونیم ...اونقد با شوهرت عاشقانه زندگی کن که بچه از ذهنت بره ‌...و اگه با قانون جذب اشنایی داری میدونی که وقتی بیخیال یه چیزی بشی خدا زود بهت میده ...اینبار بجای دکتر و استرس ..برو تحقیق کن از طریق قانون جذب و توکل بخدا زودتر نتیجه میگیری

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊