2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم دیگ نماز بخونم؟!

454 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها چرا من پنج روزه اصلا دلم سمت نماز خوندن نیس اصلا دلم حرکت نمیکنه نماز بخونم از وقتی  جواب  آز بتام منفی شد اینطوری  شدممم دلسرد شدمممم خدا رو دوس  دارم خیلی  هم کمکم کرده دستمو گرفته آبروم رو حریده خیلی  جاها ولی  بازم نمیدونم چه مرگم شده نمیتونم نماز بخونم 😔😔😔😔😔

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

مگه چند وقته که اقدامین؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نماز خیلی بهم ارامش میده به خصوص که تازه تو گروه ختم قرانم عضو شدم بعدش قران میخونم خیلی خوبه روحیه م رو خیلی بهتر کرده 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
دقیقا الان وقتیه که باید بری سمتش  تو امتحانی عزیزم غسل صبر کن و دوباره شروع کن

امروز رفتم برا نماز ظهر غسلم کردم ولی  بازم دلم حرکت نمیکنه سمت سجاده برم از این حال خودم بدم میاد 😔

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
کلا ۹ ساله  

تا حالا اصلا باردار نشدی یا سقط داشتی؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
کار شیطونه لعنتش کن و پاشو وضو بگیر و نمازتو بخون و از خود خدا بخواه از شر شیطان در امانت بداره.

امیدوارم مثل  قدیم با دل نماز بخونم چشم 

گلم شاید تو مصلحتت نیست فعلا ..شاید چن ماه یا چن ساله دیگه مامان میشی و فقط این ناراحتی ها برات میمونه ..لذت زندگی رو ببر ....به خدا هم زور نگو ..از شبخواه ولی بگو اگه در مصلحتم هست بده