سلام بچه ها چرا من پنج روزه اصلا دلم سمت نماز خوندن نیس اصلا دلم حرکت نمیکنه نماز بخونم از وقتی جواب آز بتام منفی شد اینطوری شدممم دلسرد شدمممم خدا رو دوس دارم خیلی هم کمکم کرده دستمو گرفته آبروم رو حریده خیلی جاها ولی بازم نمیدونم چه مرگم شده نمیتونم نماز بخونم 😔😔😔😔😔
امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
گلم شاید تو مصلحتت نیست فعلا ..شاید چن ماه یا چن ساله دیگه مامان میشی و فقط این ناراحتی ها برات میمونه ..لذت زندگی رو ببر ....به خدا هم زور نگو ..از شبخواه ولی بگو اگه در مصلحتم هست بده