2777
2789
شماره مجازی ینی چی ؟

شمار بی اسم و نشانی 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😕ناراضی نیا تو تاپیکم

همش میاد تو بازدیدا /

رو مخمی کلا گمشو برو بیرون از سایت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
زینب    

جووونم😃🤣😂😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جووونم😃🤣😂😐

پاکش کن اجی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دقیقا پسره پررو شماره میخواد چقد جو سایت بد شده .

دیقا/

تو یکی از تاپیکامم اومد چرند گف هر چی گفدم نی نی یار انگار ن انگار/

نی نی یارا ک دیگ رسیدگی نکن همین میشع دیع/

انگار ن انگار سایت صاحاب دارع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
میدونم پسری اسمتم مهدیع/

@نی_نی_یار_5  

لطفا به ایشون رسیدگی کنین،معلوم نیست عقده ی چیو داره که میخواد سر من خالی کنه😐

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
پاکش کن اجی

وقتش تمومه😢😢😢😭من الکی گفتمه

دیقا/ تو یکی از تاپیکامم اومد چرند گف هر چی گفدم نی نی یار انگار ن انگار/ نی نی یارا ک دیگ رسیدگی ...

واااااییییی🤕🤕🤕

من براش گزارش زدم

۷ تا دیگه بزنین میترکه

پسره پررو

یروزم نیست اومده شماره هم میخواد .

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز