2777
2789

میتونین غذای محلی شهرتون رو هم بگین

من فارسم

غذای محلی👇

اینجا یه چیزی درست میکنن به اسم قارمه

که شکم گوسفند و میشورن و داخلش و با گوشت گوسفند پخته شده پر میکنن(البته من خیلی درست بلد نیستم و شاید سرخشم میکنن و...)

شمام بگین😀

پیتزا😬😬

یا مثلا ......چمیدونم

تهران غذای محلی نداره ک😢

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دویماج

خورشت قیمه‌نثار

نون‌اگردک

قزوین💓❤✋

زندگی عشق است عشق افسانه نیست  آنکه عشق را آفرید دیوانه نیست  عشق آن نیست که هر لحظه کنارش باشی  عشق آن است که هر لحظه به یادش باشی         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کوردم 

این غذارو چهل پنجا سال پیش منطقه ما درست میکردن گویا همین مدلی و با همین اسم

نخوردم ولی مامان بابام تعریفشو میکنن

محتسب همی گردد دور شهر      که خون خلق حلال است و اب باده حرام  
کدوم شهری😂😂😂

تهران

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قلیه ماهی و قلیه میگو ولخ لخ و...

آخ لخ همونه که با بلغور گندم درست میشه؟ 

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕